Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
olika pooler, nära till stranden
-
RÖKFRITT!!

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Maten och närheten till stranden.
-
Rummet var inte klart när vi ankom, visserligen vid lunchtid men det vore skönt att få sitt rum efter ett tidigt morgonflyg.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Poolområdet, alltid lätt att få solstol. Nära till stranden.
-
Renovera rummet. Spruckna väggar. Badrumsdörr som gick i baklås bara av att stänga dörren så personal måste öppna m nyckel. Aktiviteter med personal som pratar engelska mer än några ord.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

+
All personal! Så underbara och trevliga människor! Maten var väldigt god. Åker gärna tillbaka!
-
Lite bättre städning av rummet hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

486 omdömen
Utmärkt
 
220
Väldigt bra
 
177
Bra
 
57
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-08-12

av rolfr151

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2021-09-16

av Patrick B

Patrick

My wife, son, and I spent two weeks at this resort and enjoyed our stay immensely. The staff was very professional and personable from the Manager to Theodoris, the concierge, to the event staff (Lea, Karin, Ahmed, Julie), and especially Niki the bartender, who not only made the best drinks and doted on my son, but also gave us a locals advice on day trips and restaurants. I’d like to also take my hat off to the medical staff which was caring and helpful to us. This is our second visit (2019) and although there is always areas to critique we understand this is the first season back after 2020. The restaurant quality has gone down and we hope this is only a glitch. Events for kids was limited and I wish I spoke French because there was no evening entertainment for non-French speakers. Maids do a good job but daily refills of coffee and milk needs attention. I would recommend this resort and hope to visit again.

 
2021-09-16

av 103izzyh

An amazing stay! Thank you!!

Myself and my friend stayed in Marina Beach hotel for a week and couldn’t recommend it more. The staff and friendly and the entertainment team are lovely too. The food is amazing with a wide choice and the pool snack bar is always stocked up and hot. We loved the drink choices and the Strawberry Coconut cocktail is amazing. All the staff were amazing but Stelious from the bar was amazing he made us laugh and is so so kind and honestly made our holiday! We loved our stay and can’t wait to come back :)

 
2021-09-13

av kret821 Lower Austria, Österrike

Thank You, it was just wonderfull !!🥰 its recommendable👍

The Greek Traditional Food was delicious! There were of course different Themes of Nights in Restaurant, like 'Asian Night' or 'Mexican Night'.etc.. The Cats were sweet and their Babys also, they didn't bother us.A Big Thanks to the Confectioner👌..hello to Maria!.. Hello Stelios with the Best mood. I really enjoyed my 'Malibu Coctailsss' all day long😉 Actually i drink a lot of Cappuccino which was also very good and not so strong. About our room we were so happy!...and lucky.., big one with a super bed and it was been desifectado cleaned every day , thanks sweety for that !❣it is important. There are amazing traditional clothes in Hotel, which i have bought 💃,thanks Irini und Myrto. The Animation Team was very funny and very friendly!! They speak mainly French! The 'Mini Disco' was wonderfull for the Kids, in different languages,i am a Pedagogue and i knew some of their dances and songs. We wanted just to Relax! without loudness or crowdness👍 On the beach was like a dream. With the airplanes flying above us ,above the sea, it was spectacular. But its normal wenn the airport is close. The sea was warm and clean.we just relaxed and enjoyed our time hier! Best Regards Mar A Offenberger

 
2021-09-08

av Rik013013

Really nice

We where staying 7 days and the where perfect. The food and the drinks are really good. Also the staff was really nice. If you are here go the barman stelios!! He service use every day with a smile!!!