Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


7 av 10

+
Pool personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Närhet till strand, bra städning
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Nära till all
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


4 av 10

+
Att det låg på ett bra avstånd till badstranden. ca. 150 meter.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


3 av 10

+
Personalen var ganska trevlig
-
Kall mat , samma mat varje dag , allt smakade samma, inga kryddor påpekade att maten var kall men inget hände

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Kort sagt allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Löget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 1/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

93 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
3
Bra
 
5
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-07-27

av T4077GTpatriciaa Stockholm, Sverige

Jättebra hotell

Vi är väldigt nöjda. Stort rum som är nytt och fräscht och fint med allt man kan behöva (vi fick en svit) . Enda minuset är att det inte finns hiss men jag gillar att röra på mig så det är lungt för min del. Bra mat, främst vegetariskt men finns lite kött och fisk också. Läget är jättebra då det är väldigt nära till allt. Kommer definitivt tillbaka!

 
2022-12-09

av emilyjD4130PV

Fabulous hotel

Great location, lovely hotel, great sized rooms and breakfast was good plenty of choice…. We had some drinks and food at the lobby restaurant the service was fast and waiter was polite and professional. We love this hotel. Thank you for a wonderful experience this time around.

 
2022-12-02

av H4523USsergior

Great location and great staff

Rooms are nice and big breakfast is slightly varied daily. Staff were all very friendly and pleasant.The food is delicious and they have it different menus and multiple choices for every body enjoy. I will be traveling again at thevdjd of this month and this is where i eill be staying. I recommend for every one's

 
2022-11-04

av Lana L

Lovely hotel

Lovely hotel, very clean, staff are helpful and food was always nice I’m quite fussy and never had a problem! We ate out for dinner most nights because it was so cheap so we might as well. Pool looks small but perfectly adequate we never really struggled to get a sunbed. A really good holiday and experience!

 
2022-11-02

av 698khanr

A nice place to stay

We really enjoyed our stay at this hotel. its new, super clean and has a very good location. The staff was also super nice and attentive. They took care of our packages and their customer service was really good. The food was also OK!