Rumstyper på Chania Flair

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Espressomaskin. Gratis pool- och strandhanddukar. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Enkelrum

Enkelrummen har sängar med madrasser av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Espressomaskin. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Gratis pool- och strandhanddukar. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Eleganta juniorsviter med en dubbelsäng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Espressomaskin. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Gratis pool- och strandhanddukar. Bubbelpool i sviten. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Penthouse suite

Elegant penthouse suite med en stor säng med madrass av hög kvalitet. Sovrumsdelen är avskild från vardagsrummet med en glasvägg. Vardagsrumsdel med soffa eller fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Gratis pool- och strandhanddukar. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Espressomaskin. Bubbelpool samt bastu i sviten. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Ligger på översta våningen med balkong med fin havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55-65 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Tvårumssvit

Tvårumssvit som består av ett dubbelrum och en juniorsvit som förbinds med en gemensam ingång, där varje rum har en egen stor dubbelsäng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord och bubbelpool i juniorsvitsdelen. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Gratis pool- och strandhanddukar. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Hårtork. Separat wc och dusch. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter
Antal personer: 4 personer