Rumstyper på Chania Flair

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Espressomaskin. Gratis pool- och strandhanddukar. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Enkelrum

Enkelrummen har sängar med madrasser av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Espressomaskin. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Gratis pool- och strandhanddukar. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Eleganta juniorsviter med en dubbelsäng med madrass av hög kvalitet. Vardagsrumsdel med fåtölj och bord. Smart-tv med satellitkanaler och internet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Espressomaskin. Kaffe- och tefaciliteter samt en flaska vatten varje dag. Litet kylskåp. Gratis pool- och strandhanddukar. Bubbelpool i sviten. Hårtork. Badrock och tofflor. Strykfaciliteter. Separat wc och dusch. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer