Blue Horizon (Kreta)

Välkommen till Blue Horizon vid mysiga Bali på Kreta. Detta hotell är det perfekta boendet för familjer med barn som vill njuta av en lugn semester. Här har du nära till både den svalkande poolen på hotellet och stranden som ligger ca 300 meter bort.


Rumstyper

Enrumslägenhet 1-3 personer. Tvårumslägenhet 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 68 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det smakfulla hotellet Blue Horizon ligger på en liten halvö vid trevliga och lugna Bali på Kreta. Ett lugnt och stillsamt område med utsikt över den pittoreska hamnen i byn.

På Blue Horizon kan du ta ett dopp i poolen och låta barnen leka i den avskilda barndelen, som är ca 50 cm djup. Solstolarna och parasollerna här är helt gratis. Vid poolbaren kan du njuta av svalkande förfriskningar, snacks och enklare måltider som sallader och toast.

Vill du hellre ha sand mellan tårna så ligger Varkotoposstranden ca 300 meter bort. Vid den sköna stranden kan du koppla av på sköna solstolar och parasoller som hyrs ut mot avgift. Vill du bada i kristallklart vatten och sola på en lugn strand så är detta den perfekta platsen för dig. Här finns även flera vattensporter att testa på, mot avgift.

Det är gratis wifi på hela hotellet.

Hotellet har en liten affär som har öppet varje dag, där du kan köpa lokala produkter och matvaror.

Supermarket, bankomat, apotek och flera tavernor finns i byn Bali ca 700 meter bort. Ca 10-15 minuter bort ligger hamnen i Bali, där du även kan testa på att dyka med instruktörer från dykcentret Ippokampos. Hotellet ligger även 25 kilometer från den vackra staden Rethymnon och 45 kilometer från huvudstaden på Kreta, Heraklion. Passa på att hyra en bil och upptäck alla mysiga byar och vackra stränder på Kreta.

Måltider

Inga.