Bali Star

  • Barn 2-11 år äter gratis

Välkommen till mysiga Bali Star som har utsikt över den pittoreska hamnen i byn Bali på Kreta. Här har du nära till både den härliga stranden och centrumet i Bali. Här kan du koppla av i den stora lummiga trädgården och låta barnen leka fritt på dess grönområden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 245 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bali Star ligger på en liten halvö nära centrumet i Bali och här kan du njuta av utsikten över den pittoreska hamnen. Vid hotellet ligger en stor lummig trädgård med gratis solstolar och det finns tillräckligt med plats för barnen att leka.

Mitt på hotellet ligger den svalkande poolen som bjuder in dig till bad och avkoppling. Det finns en större pool och en mindre barnpool. Här finns det också en poolbar, med parasoller och solstolar, som erbjuder alla typer av förfriskningar.

Vill du bada i kristallklart vatten och sola på en lugn strand så är detta den perfekta platsen för dig. Bali Star ligger precis intill den härliga stranden och här finns även några mysiga tavernor att upptäcka. Koppla av i de bekväma solstolarna på hotellets egna strandbar Mambo och njut av solens varma strålar och havets bris. Från tidigt på morgonen till sent på kvällen serveras här goda drinkar, läsk, juicer, kaffe och snacks i strandbaren. För dig som vill ha lite mer fart och fläkt finns det även ett biljardbord och ett fotbollsbord nära baren.

Frukostbuffé ingår i alla rumstyper och halvpension finns mot tillägg. Både frukostbuffén och middagsbuffén serveras i huvudrestaurangen. Den fantastiska maten tillagas med produkter från kretensisk jord, som är internationellt känt för sin kvalitet. Här serveras olivolja som produceras av hotellets ägare, frukt och grönsaker från olika delar av ön och mjölkprodukter från lokala bönder.

Det är cirka 700 meter till det lilla centrumet i Bali där du hittar bankomat, apotek och stormarknad.

Måltider

Frukost.

Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till halvpension äter barn 2-11 år gratis.