Amalia Apartments

På de grönskande kullarna i Bali på Kreta ligger Amalia Apartments. Med närhet till poolen, stranden och hamnen i Bali bor du med en familjär känsla på detta lägenhetshotell.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 133 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härliga Amalia Apartments ligger på en höjd vid den andra av de fyra bukterna i byn Bali på Kreta. Området runt hotellet är grönskande, trevligt och lugnt.

På Amalia Apartments kan du koppla av vid den svalkande poolen, njuta av solens varma strålar och spendera hela dagar vid solstolarna och parasollerna som är helt kostnadsfria. Här finns även en snackbar där du kan beställa olika drycker, snacks och lättare måltider som sallader och toast. Du kan beställa dryck i snackbaren mellan kl 09:00-00:00 och snacks/lättare måltider mellan kl 10:00-20:00.

Frukostbuffén serveras på ett mindre område på hotellet, med bord och stolar, där de ställer in frukostbuffén, det finns ingen hotellrestaurang. Frukost serveras mellan kl 08:00-10:00. Frukostbuffén innehåller varma rätter som ägg och bacon, kalla rätter som bröd, ost och frukt, samt juice, kaffe och te.

Det är gratis wifi överallt på hotellet.

Den välbesökta stranden Varkotopos Beach ligger bara 200 meter från hotellet. Vid stranden finns solstolar och parasoller mot avgift och här kan du testa på flera olika typer av vattensporter, mot avgift. Här finns det även några mysiga tavernor att upptäcka längs med den fina stranden.

Det lilla centrumet i Bali ligger cirka 700 meter bort, där hittar du bland annat mataffär, bankomat och apotek. Vill du upptäcka mer av Kreta så ligger vackra Rethymnon stad bara 25 kilometer bort och huvudstaden Heraklion ligger 45 kilometer bort, om du är sugen på att ta en dagstur dit. Passa på att hyra en bil och upptäck alla de mysiga byar och vackra stränder som finns på Kreta.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg. När vuxna köper till frukost äter barn 2-11 år gratis.