Rumstyper på Mitsis Laguna Resort & Spa

Bungalow för 1 person

Fräscha rum i bungalower med tv med satellitkanaler, minibar och Nespresso kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi med låg hastighet (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Dubbelrum i bungalow

Fräscha dubbelrum i bungalower med två separata sängar samt möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler, minibar och Nespresso kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi med låg hastighet (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Fräscha och rymliga familjerum bestående av två sovrumsdelar som skiljs åt av en skjutdörr. Tv med satellitkanaler, minibar och Nespresso kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi med låg hastighet (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer/2-5 varav 1 barn.