Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort är ett vattenparadis för hela familjen. Här väntar en lång och avkopplande sandstrand, flera sköna pooler, barnpool, inomhuspool och du kan välja mellan flera typer av boende med en egen privat pool. Hotellet ligger direkt vid stranden strax utanför Analispsi på Kreta och bjuder på ett stort All Inclusive-program för alla smaker och ett paradis för tennis- och padelälskare med totalt tjugofem banor.


Rumstyper

Familjerum deluxe för 2-5 personer, varav 2 barn. Familjerum superior för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum superior med privat pool, för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsvit med privat pool för 2-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum med privat pool, för 2-3 personer, varav 1 barn. Svit för 2-3 personer. Svit med privat pool, för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 286 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort är ett stort och lyxigt hotell direkt vid stranden. Det stora poolområdet har ett hav av pooler och dagarna kan fyllas med sporter, aktiviteter och god mat.

Hotellet har fem pooler med saltvatten, varav en separat barnpool. Solstolar och parasoller ingår vid poolerna och på stranden. Pool- och strandhanddukar ingår.

I hotellets två bufférestauranger kan du äta frukost, lunch och middag. I huvudrestaurangen serveras bufféer med olika teman och det finns en separat buffé för barn. Tavernan Thymari serverar rätter från det grekiska köket men även internationella rätter. I snackrestaurangen Street Food serveras mat under dagen. Hotellet har två à la carte-restauranger, Wok & Sticks med rätter från de asiatiska köken och Argentinian Steak House. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna i alla restauranger. Hotellet har tre barer, varav en poolbar.

Hotellet har tjugoen tennisbanor och fyra banor för padel med utrustning och lektioner - allt mot avgift. Fotbollsplaner, basketplan, en golfbana med tre hål, bågskytte, beachvolley och bordtennis. Gym och en inomhuspool där barn och ungdomar under 16 år får bada på specifika tider. Inomhuspoolen är uppvärmd under april och till den 15 maj och under oktober. Ett stort spa i två våningar med bastu och ångbastu, hamam och massage samt skönhetsbehandlingar - allt mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 4–8 år med engelsktalande personal. I högsäsong finns även barn och ungdomsklubbar från 9 till 17 år. Spelrum. Dagliga aktiviteter runtom på hotellet samt kvällsunderhållning med shower tre kvällar i veckan. Sedvanliga vattensporter mot avgift (drivs inte av hotellet).

Wifi ingår över hela hotellet. Tvättservice mot avgift. Strykjärn finns att låna i receptionen. Parkering. Minimarket och souvenirbutik. Bagagerum. Uttagsautomat. En kilometer till centrum av Analispis, fem kilometer till Hersonissos och 20 kilometer till Heraklion.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Lättare frukost i huvudrestaurangen, kl. 05.30-07.30.
 • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 07.30-10.30.
 • Frukost i tavernan Thymari, kl. 08.00-11.00.
 • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 12.30-14.30.
 • Lunchbuffé i tavernan Thymari, kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 18.30-21.30.
 • Middagsbuffé i tavernan Thymari, kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i restaurangen Street Food, kl. 11.00-18.00.
 • Middag i à la carte-restaurangen Wok & Chopsticks, kl. 19.00-24.00.
 • 25 % rabatt på menyn i à la carte-restaurangen Argentinian Steak House.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i någon av hotellets barer, kl. 09..30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 11.00 på avresedagen.

Bra att veta

 • Stranden nedanför hotellet består av sand och har delvis stenar i vattenbrynet.
 • Avståndet till stranden varierar från 10 meter till 150 meter beroende på var på hotellet du bor.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Anissaras

Lyttos Beach

På Lyttos Beach kan hela familjen se fram emot en härlig semester. Här finns flera pooler, vattenrutschkanor och många restauranger att välja mellan. Hotellet har bästa tänkbara läge vid den långa sandstranden i Analipsi på nordöstra Kreta och här finns dessutom sportfaciliteter i världsklass med bland annat ett välutrustat gym, olympisk pool, 25 m pool, cykling samt padel- och tennisbanor.