Rumstyper på Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe med balkong eller terrass. Familjerummen består av två sovrum, en dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med vattenflaska - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt vid ankomst. En tv med satellitkanaler i varje rum. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Familjerummen består av två sovrum, ett sovrum med med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med vattenflaska - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt vid ankomst. En tv med satellitkanaler i varje rum. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum superior med privat pool

Familjerum superior med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. Familjerummen består av två sovrum, ett sovrum med med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med vattenflaska - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt vid ankomst. En tv med satellitkanaler i varje rum. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns fåtöljer, bord och en loungesäng. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med två vattenflaskor - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt samt fyra sorters läsk vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med vattenflaska - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum med privat pool

Superiorrum med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns fåtöljer, bord och en solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Städning 7 ggr/vecka. Kylskåp med vattenflaska - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. Sviterna består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med två vattenflaskor - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt samt fyra sorters läsk vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med privat pool

Svit med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns fåtöljer, bord och solstolar. Sviterna består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Rummen skiljs åt med en skjutdörr. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med två vattenflaskor - fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin - kapslar ingår och fylls på varje dag. Vin och frukt samt fyra sorters läsk vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.