Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal
-
Mer variation på maten

Bekräftad gäst: 2021-08-22


3 av 10

+
Möjligen nära till havet
-
Receptionspersonalen var gästerna bara till besvär, städa upp o gör mysigt utanför hotellet bilderna på beskrivningen stämde men inte utanför. Lite underhållning för det var totalt dött på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


5 av 10

+
Balkongen mot trädgården och frukostbuffen.
-
Mer grekiskt och mer varierat utbud på middagsbuffen.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

+
Mycket trevlig personal!
-
Musikaftnar eller liknande.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

+
Kockarna och mannen som arbetade i buffén.
-
Stranden: den var under all kritik. Trasiga stolar. Fullt av fimpar, tomma ölburkar och annat skräp. Så synd på den fina stranden och det läget. Önskar att den skulle kunna rustas upp. Tänker mig en liten restaurang där nere - fina stolar och en som är anställd. Betalar hellre för hyra av stolarna varje dag än att det ska vara gratis och så där. Effektivisering i restaurangen: ofta fick man sitta och vänta jättelänge på att få beställa dryck. Ett exempel: En dag satt vi och vänta i 15 minuter. När det väl kom en, fick vi vänta 5 minuter på ett glas, fem minuter på nästa glas. 10 minuter på vinflaskan och när vinflaskan väl kom - kunde inte servitrisen öppna flaskan. Så min kille fick öppna den.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

287 omdömen
Utmärkt
 
161
Väldigt bra
 
80
Bra
 
28
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-13

av ioanna p Kista, Sverige

Semester

Ett fint o rent hotell. Städning varje dag, bra frukost och en kvällsbuffe med mycket utbud och grekiska specialiteter. Servicen var suverän och personalen vänliga. Hotellchefen gjorde allt för att tillgodose dina önskemål. Om du vill ha en avslappnad och lugn semester men samtidigt ha allt nära dig rekommenderar jag det.

 
2017-09-29

av anpeb

Fräscht hotell

Bra hotell, 30 min promenad till stan. Bra frukost. Maten på kvällsbuffén var ok, det fanns alltid något man kunde äta så man blev mätt. Stor salladsbuffé, goda efterrätter och frukter. Rent och snyggt inom hotellområdet, men på stranden och i vattnet behövs en rejäl uppfräschning. Personalen är trevlig och hjälpsam.

 
2017-08-06

av tsagner Stockholm, Sverige

Semester i augusti

Första gången vi varit på Kreta. Hotellet var ok inte mer och ligger lite off. Hyfsad frukost men sämre variation på middagsbuffén, kostnad för all dryck inkl kaffe tillkommer. Renligheten på rummen var god. Båda poolerna var små men ok. Den närliggande "stranden" ett skämt. Tag en rejäl (2km) promenad till staden och bada där istället. Vattnet i havet är blått och fint, ser fräscht ut men tyvärr grått och trist under ytan inte mycket att snorkla efter. Åker vi hit igen kommer vi hyra bil hela veckan så man kan åka runt och se mer av ön.

 
2017-08-06

av Luddeludde Haninge, Sverige

Inget speciellt. Helt ok.

Ett helt ok hotell 3 eller kanske 2-stjärnor tycker vi. Små rum och halv bra Ac. Stranden är inget att rekommendera och poolen är medelmåttig. Maten lite sådär, dåligt med variation på buffén. Dålig kunskap hos restaurang personal. Tråkigt att ingen brydde sig om "dress-code" samt att personalen inte sa till om detta. Staden Agios Nikolaus är däremot en stad vi verkligen rekommenderar. Jätte mysig stad med fina stränder och bra restauranger. Besök gärna denna staden men välj ett annat hotell. Vi betalade mindre för ett 5-stjärnigt hotel på Kreta förra året.

 
2021-09-25

av Mrsq6 Bognor Regis, Storbritannien

Review of stay

Arrived at what looked like a lovely 4* hotel by the lovely receptionist, shown to a lovely bungalow like accommodation and thought how lucky are we until the next night we had at least 5 cockroaches in the apartment, we told the reception and they moved us straight away to fumigate but back in the next morning, we had to spray the apartment every day and night but still they kept coming back, didn’t sleep much and made to feel we were always complaining! We just used to have breakfast but had to wear masks and Gloves! And when I didn’t realise that the first time the very very rude restaurant manager Domitian just came up and said gloves, not please, if you could nothing and yet this Nan always wore his mask under his nose and even coughed once into his gloves and carried on serving food. So very very rude. There was nothing to do at the hotel no bar at night, no entertainment nothing, the pools were lovely and quite for the most time. It is a shame because we love Greece but this is the worst place I have stayed in fir the last 10 years plus of going over there. I know there are restrictions but 🪳 cockroaches really!!!