Kundomdömen om Triton

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 329 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräsch pool, trevliga medarbetare, lagom storlek och närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Maten och servicen.
-
Det luktade unket på toaletten och var svårt att få torrt där. Bättre avrinning och torkmöjligheter.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Poolområdet, närheten till havet, stor balkong till 2-rumslägenheten. Alla katterna!
-
Lite uppfräschning av rummen.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Lugnt område med ett berg som avskärmade trafiken. Nära härliga badvikar.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Nära till stranden. Lugnt område.
-
Duschen var värdelös.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

+
Miljön och hotellet med poolerna var mycket vackert!
-
Att se till att åtgärda byta av rum då vi begärde det redan första dygnet. Vi hade problrm med att sova pga att rummet var oerhört lyhört, vi kunde höra grannen snarka. På morronen vaknade vi mycket tidigt eftersom städerskornas skrubb låg i anslutning till rummet och de börjar tidigt. Städerskorna pratar mycket högljutt med varandra i sin uppstart och det finns inte en chans att sova på morgonen. Städerskorna var annars mycket trevliga och duktiga. Det gäller att åtgärda för gäsrer som betalar för just kunna sova på hotellrummet. Vi informerade men fick inget byte trots att vi begärde att få uppgradera och betala extra för att slippa detta lyhörda rum. Våra vänner bodde i en annan del av hotellet och deras rum hade ingen som helst störning av ljud. Vi bodde i rum 208 Triton! Allt annat var bra!

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
Barnvänligt, trevligt utan att vara påfluget, bra engelska hos personalen, badvakt på heltid med fullt fokus på poolerna, nära havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
Badvakt, katter, genuin känsla, närhet till vacker badvänlig strand, man kunde låna badleksaker
-
Myror i köket som tog sig in i allt som inte låg i kylen, duschdraperierna skyddade dåligt, pyttesmå kassaskåp, dåligt med utrustning i köket tex saknades sax, underlägg och vattenkokare

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
Familjärt och nära havet och fin strand.
-
Köket var tyvärr undermåligt, inga köksredskap och ens inte mattallrikar som räckte till familjen (vi var 4 st).

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
44
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-11-02

Inlägg av beatalinnea

Under all kritik

Vi har verkligen inte höga krav men bemötandet var under all kritik. Otrevliga badvakter som nitiskt skäller ut barn och vuxna hämningslöst. Knappt man vågade andas runt poolområdet. Mycket lyhörda och slitna rum. Gräsklippning i timtals tills 23-tiden sent på kvällarna trots att vi upplyste om att vi hade barn som behövde sova. Känsla av att man är i vägen och till besvär hela tiden. Oserviceminded. Ett leende kommer man långt med men det var aldrig aktuellt. En dag duggregnade det och barnen ville vara i poolen. Vi vuxna var alltid med och vaktade dem. Varpå den kvinnliga badvakten sa att det inte var säkert att vara i poolen. Detta enbart för att hon ville stå och röka i baren och prata med de andra i personalen ist för att vakta. Vi hade absolut inga krav på att någon annan skall vakta våra barn utan det är vårt föräldraransvar men barnen fick raskt gå upp ändå. Tråkig attityd överlag. Synd på ett så bra läge nära stranden och fint poolområde. Kommer aldrig bo där igen. đŸ‘ŽđŸŒ

 
2020-10-26

Inlägg av linan910

Inte ett 4-stjärnigt hotell

Sköna sängar och bra läget men inte gästvänligt alls. På hotellet var det ca 8-10 rum bokade. Vi hade bokat ett rum med ospecifierad utsikt. Fick ett rum mot bakgatan vars balkong inte gick att sitta på på grund av myror men framför allt mygg. Frågade om det gick att få byta till en enrummare mot poolen, men svaret blev att det var fullbokat. Detta var bara skitsnack eftersom vi bodde på hotellet i en vecka och såg alla tomma rum. Tyvärr fanns inte viljan eller lusten att vara serviceminded och få gästerna trivas på hotellet. Sedan tog de 30 Euro för att få ha rummet fram till bussen hämtade för hemresa. Detta trots att stora delar av hotellet var tomt. Bedrövligt. Absolut inte ett 4-stjärningt hotell!! Nästa gång bor vi på Okeanis Golden Resort. Det såg superfint ut och jag hoppas att de har personal som förstår att man faktiskt är till för gästerna och inte till för sig själva.

 
2019-08-03

Inlägg av bjoeri67 Stockholms län, Sverige

Trevligt medelklasshotell

Ett mycket trevligt medelklasshotell. Härligt poolområde med mycket solstolar och parasoller, nära till stranden. Man tar sej lätt till restauranger och supermarket, även nära till bussen som går in till Chania. Lite trångt i duschen och risk för mycket vatten på golvet. Måste säga att sängarna nog var dom skönaste vi har haft i Grekland. Rent och städat både på rummen, poolområdet och i poolerna. Rekommenderar detta hotell.

 
2019-07-03

Inlägg av Ann A Lund, Sverige

Bra för barnfamiljer och pensionärer

Alltid snyggt, rent och välstädat på hotellet och i poolträdgården. God mat i restaurangen. Gott om solsängar, alltid några lediga. Nära till havet med fin sandstrand. Fin strandpromenad in till Chania. Det finns gott om trevliga restauranger inom promenadavstånd.

 
2018-06-30

Inlägg av Vacationer590980

Supertrevlig personal!

Rent och fint på hotellet. Fantastisk service från all personal (städ, receptionen och poolbaren/restaurangen!)! Nära till allt (uttagsautomat, affär, andra restauranger). Havet alldeles inpå knuten. Lugnt, passar barnfamiljer.