Okeanis Golden Resort Sommaren -22

  • Grönskande trädgård
  • Trevligt poolområde
  • Rymliga lägenheter för stora sällskap
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Omtyckt hotell som ligger mitt i centrala Agii Apostolis med ett fint poolområde och promenadavstånd till den fina sandstranden. Bo i fräscha lägenheter eller om du och sällskapet är över 12 år kan ni välja dubbelrummen på hotelldelen. Chania stad är bara en kvart bort med lokalbussen om du vill du ha mer liv och rörelse.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-5 personer. Mindre tvårumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenheter med privat pool för 1-4 personer. Trerumslägenheter i etage för 2-6 personer. Trerumslägenheter i etage med privat pool 2-6 personer. Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Nära till stranden fin lägenhet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 147 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omtyckta Okeanis Golden Resort är en familjeägd anläggning som består av en lägenhetsdel byggd 2009 och en hotelldel som är byggd 1996 och renoverad 2020. Hotelldelen vänder sig till vuxna över 12 år och är belägen på andra sidan gatan.

Mitt i den vackra trädgården finns det trivsamma poolområdet med en stor pool och separat barnpool samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice erbjuds mot deposition. Snackbaren vid poolen serverar enklare rätter och både varma och kalla drycker under hela dagen. På hotelldelen är det lite tystare, och här finns också ett mindre, trevligt poolområde med solstolar, parasoller och en poolbar där du kan köpa något svalkande att dricka samt en à la carte-restaurang.

Lockar sköna dopp i Medelhavet mer så ligger stranden bara en kort promenad bort. Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen från tidig morgon till sen kväll. Barnsäng finns att hyra via receptionen. Behöver du handla ligger närmaste supermarket ca 200 meter bort.

Missa inte att besöka charmiga Chania stad som ligger endast en kvart bort med lokalbussen. Till centrum i Agia Apostoli är det ca 500 meter och till Chania stad är det ca 4,5 kilometer.

Måltider

Lägenheterna: Inga måltider ingår. Frukostbuffé finns mot tillägg. Dubbelrummen:: Frukostbuffé ingår.