Kundomdömen om Okeanis Golden Resort S-21

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 303 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rummet ock att poolen + att baren låg intill.
-
Den är bra som den är.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-09


7 av 10

+
-
Städningen och ac var sönder

Bekräftad gäst: 2021-07-03


7 av 10

+
Läget
-
Mer kastruller , belysning i hissen . Mindre väsen från poolen i rummet intill.

Bekräftad gäst: 2021-07-02


9 av 10

+
Läget, nära till stranden, fint poolområde, trevlig och hjälpsam personal.
-
Vissa skavanker i rummet. Nåt läckande vatten på badrumsgolvet efter dusch. Trasig gardin. Men det mesta var utmärkt.

Bekräftad gäst: 2021-07-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-18


10 av 10

+
Allt var bra.
-

Bekräftad gäst: 2021-06-18


9 av 10

+
Bra läge trevlig personal
-
Hotellet hade små poler på taket, pumparna till dom var otroligt störande för natt sömnen. Om jag ska bo på samma hotell vill jag inte bo så att jag störs av pumparna .

Bekräftad gäst: 2021-06-12


10 av 10

+
Stillheten.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-06-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
40
Bra
 
10
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-06-26

Inlägg av 11Momen1

Bästa hotel i hela Chania.

En av de finaste hotel som jag har varit i hela mitt liv. Jag är super nöjd och vi hade haft kul där med min tjej. Trevlig personal, allt är ren och fräsch. Vi har träffat också de som äger hotel de är mycket trevliga. Service var mycket bra. Jag kommer tillbaka säkert. Momen Al-Haddad

 
2020-08-21

Inlägg av a2saj Gråbo, Sverige

Vänligt och trevligt!

Trevligt mottagande och mycket bra service! Vi bodde i en tvårumslägenhet på markplan och hade poolen precis utanför altanen; perfekt! Vi hade två AC i lägenheten, en i vardagsrummet och en i sovrummet, perfekt! Vi fick så fantastisk hjälp av värdinnan med både växling av pengar och att hyra bil! Så vänliga, hjälpsamma och trevliga! Det som sänker betyget är att vi fick direkt gå och köpa diskmedel, disktrasa, toapapper, disksvamp, servetter m.m. Det hade varit trevligt om det fanns vatten i rummet vid ankomst. Det saknades även vattenkokare i vår lägenhet men jag kunde koka vatten i en kastrull. Sen är köksblandaren i köket en katastrof; sitter inte fast och av fel modell; bör bytas! Vatten hamnar utanför så fort man diskar! Annars väldigt bra! Gångavstånd till tre stränder och nära till minimarket, tavernor, busshållplats, café m.m. Lite längre bort finns Lidl och en annan stor supermarket. Rekommenderas!

 
2019-11-06

Inlägg av SuneH31 Malung, Sverige

bra läge, nara till bra stränder

Nja! Kan inte säga att man kände sig välkommen direkt. dörrarna fungerade inte när vi kom. som tur va stod några gäster som nyss checkat ut och upplyste oss om en annan väg in till receptionen, där vi fick vänta ett tag innan personal kom och vi kunde checka in. otroligt oväsen från fläktarna i rummen bredvid vårat. tre gånger tidigt på morgonen fanns det inget varmvatten i duschen. Bra städning och bra service vid frukost. Det mottagande vi fick när vi kom drar ner betyget.

 
2019-10-20

Inlägg av Lillpipan Partille, Sverige

En smak av Grekland

Vi bodde på hotellet i en veckas tid. Vi hade ett dubbelrum med uteplats. Rummet var lite slitet och särskilt badrummet, men i det stora hela helt OK. Personalen tog väl hand om oss och de var mycket tillmötesgående genom att alltid hälsa god morgon med ett stort leende på läpparna. Personalen gjorde hotellet till en bra upplevelse. Det kändes familjärt! Frukosten var OK och en smak av Grekland med grekisk yoghurt (!!) och honung. Det sprang runt lite hemlösa katter vid pool-området, men det var mest mysigt. Kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2019-10-07

Inlägg av chrissekarlsson Ljungby, Sverige

Trevligt o mysigt familjehotell

Reste med Apollo till Agi Apostoli för andra gången. Var där i början av oktober i år och samma tid förra året. Båda gångerna har vi bott på Okeanis Golden Resort som är ett mycket trevligt familjehotell med lägenheter i olika storlekar. Finns frukost att äta i restaurangen för den som vill men funkar även bra att fixa sina egna måltider i lägenheterna. Personalen är gästvänlig o hjälpsam om man ber om något eller vill ha hjälp med utflykter. Rent och fint både i rummen och vid det fina poolområdet. Härligt och rogivande med mycket växter, blommor och träd i området. Kan verkligen rekommendera detta härliga boende. Skulle gärna välja detta igen!