Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 178 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och att det finns gym.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Närhet till stranden
-
Restaurangen borde ha mer att välja på. Tyvärr inte lika bra mat och inte samma trivsel som för två år sedan.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
Städning
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2021-09-04


9 av 10

+
Lugnt och skönt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-08-29


9 av 10

+
Bra pool område samt utmärkt gym.
-
Lukten på toaletterna

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Gratis AC och läget
-

Bekräftad gäst: 2021-08-20


8 av 10

+
Bra läge, trevlig och hjälpsam personal, fräscht.
-
Pooltiderna kan vara längre. Hade varit skönt att kunna ta kvällsdopp eller en simtur före frukost.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Det var rent och ordning. Trevligt poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


9 av 10

+
Städning och service i stort
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

98 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
35
Bra
 
9
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-09-18

av Nicklas O

Nära till stränder och god mat

Litet mysigt hotell o fantastiskt trevlig personal. Jättegod mat i restaurangen o servitören var kul. Fin pool med bra djup o få solstolar. Mkt livlig trafik hela dagen. Skällande hundar till o från nattetid mer eller mindre hela tiden från grannen bredvid hotellet tyvärr. Som även hade häst o tupp.

 
2021-08-29

av Hzon Stockholm, Sverige

Bra boende Anais Holiday Agii Aposteli

En vecka på Anais Holiday. Fräscht hotell, nära till flera stränder. Rummen var helt bra, och wi-fi fungerade mycket bra under vistelsen. Pool belägen centralt. Vi åt flera gånger i restaurangen, och utbudet var helt okej, och välsmakande. Lätt att ta sig till Chania, busshållplatsen var belägen precis utanför receptionen. Eller ett annat alternativ som vi gjorde, promenerade till Chania efter stranden. Makligt tempo, tog cirka 20 minuter. Delvis grusväg. Övrigt Anais Holiday, mycket trevlig personal. Och jag skulle gärna göra ett nytt framtida besök. Rekommenderas.

 
2018-10-05

av 429michaelak

Sommar när den är som bäst

Var här för tredje gången, samma månad som tidigare. Underbara ägare, riktigt god mat och mysiga lägenheter. Det går alltid att hitta något på menyn som tilltalar alla och man kan beställa sin egen storlek på portion.

 
2018-09-09

av Emmamimmi Göteborg, Sverige

Mycket trevlig vistelse

Hotel Anais gav oss en mycket angenäm vistelse. Fräscht, trevligt och fint både i lägenheten, i poolområdet och restaurang. Omtänksam och gästvänlig personal bidrog till den hemtrevliga atmosfären. Restaurangen höll god kvalitet och gav det lilla extra. Nära till stranden, nära till Chania och flera bra restauranger även i närheten av hotellet.

 
2017-10-10

av Stefan J Trollhättan, Sverige

Semester

Mycket trevligt hotell med "egen" terass personalen månar om sitt anseende och ser till att man får det mesta för pengarna. Många restauranger i omgivningen och vissa är riktigt bra. Nära till Chania och lite storstadspuls