Resor till Agia Marina

  • Bo på eller nära stranden
  • Underbara stränder och vackra olivlundar

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Boka en resa till Agia Marina i sommar! Orten är ganska livlig och omgiven av vacker och lummig grönska. Merparten av Apollos hotell är strandnära och de mäktiga Lefka Ori-bergen i bakgrunden utgör ett perfekt sceneri för din resa.

Populära hotell – Agia Marina

Fakta om Agia Marina

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Medelpriset för en middag med grekisk sallad och moussaka på restaurang är ca 130 kr per person. En öl kostar ca 35-40 kr.

Transfer

Effektiv körtid från flygplatsen till hotellen i Agia Marina är ca 45 minuter. Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Stränder

De finaste sandstränderna finns i Agia Marinaområdet. Undervattensströmmar förekommer längs hela kuststräckan vid kraftig vind.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,4 av 10 Agia Marina
Våra gästers betyg, baserat på 2765 omdömen