Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-27


5 av 10

+
-
Vi blev besvikna att det va så mycket trappor till vårat rum fanns hiss också men efter den turen va det ca 50 trappor upp och ner, vi är inte så unga längre så det va jätte jobbigt, Maten va mycket samma varje dag inte så imponerande heller samt mycket trafikerad väg som vi fick gå över fanns en ramp över men ytterligare trappor, Vi är inte jätte nöjda med detta, vi betalade en del för att kunna ha det bra på våran semester dock.

Bekräftad gäst: 2021-08-14


4 av 10

+
-
-
i er hotellbeskrivning står det att: Bagaget transporteras, det framgår inte att det är gästen själv som får göra det! Baren på Iolida star borde även de servera snacks/glass, då det är besvärligt att korsa gatan, stänger kl. 18!

Bekräftad gäst: 2021-06-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-26


8 av 10

+
Mottagandet i receptionen, vatten i kylen och en flaska vin på bordet gjorde att man kände sig väldigt välkommen. Handduksdjuren som städerskan fixade till var också väldigt trevliga
-
Matsalen är väl bullrig, man skulle kunna sätt upp någon form av ljuddämpning.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Mycket trevlig person, bra städning o god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Bra frukost o kvällsmat
-
Ingen myskänsla vid kvällsmatsbuffen , högljutt behövs dämpning av både ljus o ljud. Duschen i källaren lite krokar att hänga sina kläder på

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

496 omdömen
Utmärkt
 
231
Väldigt bra
 
156
Bra
 
58
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-09-19

av Hargus23 Degerfors, Sverige

Rekommenderas

Trivdes bra här. Sköna sängar. Trevlig personal. Rent och snyggt i lägenheten Tyvärr väldigt slamrigt i matsalen, behövs lite ljuddämpande där. Tråkigt att man fick betala 6 euro för solstolarna på stranden. Om man går 50 meter så kan man hyra gratis om man beställer något för 6 euro. Men över lag ett mycket bra hotell. Jag bor gärna här igen.

 
2019-08-27

av Inga H Patong

Perfekt läge med skönaste sängarna

Vilket Toppenläge, fräscha lägenheter. Men bäst av allt är sängarna som är de skönaste jag sovit i. Lefteris i receptionen gav oss sina bästa restaurang tips. Nära till allt. Enkelt att komma hem via stranden. Supermarket bredvid. AirCond fungerade perfekt. Duschen superbra.

 
2019-08-11

av 834christelb Bromölla, Sverige

Strandnära

Bodde här i 1 vecka med mina tonårsdöttrar. Firade en födelsedag med familjen så vi var totalt 14 st i sällskapet. Rummet/ lägenheten var stor och rymlig. Rent, fräscht och med grekiska mått en bra standard. Mycket liten möjlighet till matlagning. Fanns 2 st kokplattor, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Porslin för 5 personer. Havsutsikt från vår balkong. Poolområdet upplevdes trångt då det har många runt poolen som tingade platser redan tidigt på morgonen. Solstolar vid havet kostade 3 euro per styck. Frukost intogs på grannhotellet. Fräscht där också. Hotellet ligger vid en livlig gata. Inget som märktes på vårt rum dock. Många restauranger på promenad avstånd.

 
2019-08-08

av Rosycheeks77 Stockholm, Sverige

mycket trevlig semester

vi bodde fem personer (2 vuxna, 3 barn) en vecka på iolida beach med all inclusive. all personal var väldigt trevlig och hjälpsam, maten över lag bra (variation, presentation, hygien och mestadels vällagad), okej drinkar. matsalen där frukost och middag serverades var slamrig men fräsch. poolen ren men trots att det står att man inte får reservera stolar var alla solstolar upptagna (trots folktomt på området) redan klockan 8:00. härlig strand precis nedanför med mest finkornig sand. rummet var okej, trots att vi hade balkong mot vägen, luktade lite fukt i garderoberna och badrummet men annars fräscht och rent. vi stördes inte av trafiken utanför eller särskilt av ac:n, men det är väl olika. vi var lite oroliga efter att ha läst en del omdömen, men vi hade en mycket bra semester, inget att klaga på!

 
2019-07-22

av masseman72

Återkommer gärna!!! :-)

Hade sett fram emot denna resa och den uppfyllde verkligen mina förväntningar och jag åker gärna tillbaka till detta härliga ställe. Det som drar ned lite på betyget var standarden på rummet men för övrigt funktionellt. Städ personalen ska ha ett litet plus i kanten för att deras städning och framför allt deras djurmotiv av handduken var ett trevligt inslag. Jag tyckte maten var mycket god och variationsrik vilket uppskattades och restaurangchefen ska ha en stjärna i rocken då han ordnade mat på vår utresedag, mycket uppskattat!!! Återvänder gärna till detta hotell då jag tyckte mat. läge och service var verkligen toppklass.