Iolida Star

  • Nära strand och centrum
  • Fint poolområde

Hotell Iolida Star i Agia Marina har ett lugnt läget nära havet och en pool som omgärdas av solstolar. Vill du ta ett svalkande dopp i havet ligger stranden bara ett stenkast bort.

VECKANS DEAL: Greklands pärlor

Just nu erbjuder vi 500 kr i rabatt per person till flera populära sommarresor: 

Santorini Korfu Epirus
Kos Limnos Lefkas
Skiathos Samos Saranda

Vi erbjuder dessutom rabatt på kombinationsresor på dessa destinationer. Hoppas du hittar drömresan!

Gäller endast för nya bokningar på avresor under sommaren 2023, bokas t.o.m. 12 feb 2023. Gäller ej gruppresor.

Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 539 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotel Iolida Star är ett hotell med bra läge nära stranden. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra. Iolida Stars gäster är välkomna att utnyttja faciliteterna på systerhotellet Iolida Beach som du enkelt når  via en bro över gatan. Trevligt poolområde där poolen har barnsektion och där det finns solstolar och parasoller att låna. Pool- och strandhanddukar finns mot avgift. Pool- och beachbar. Separat barnpool och lekplats finns på Iolida Beach.

På hotellet finns en à la carte-restaurang som är öppen kl. 11.00-22.00. Restaurangen på Iolida Beach är också tillgänglig för hotellets gäster. Underhållningsprogram några gånger i veckan.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Kostnadsfritt mindre gym med ett fåtal maskiner. Liten lekplats. Utomhusmassage mot avgift. Vid ankomst checkar man in i receptionen som ligger på Iolida Beach, gästerna går sedan över till Iolida Star, ca 100 meter. Alla faciliteter delas med systerhotellet Iolida Beach. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Trappor för att nå gångbron till och från Iolida Beach. Bagaget transporteras.

Stark genomfartstrafik. Ca 500 meter till Kato Stalos.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30 (serveras på Iolida Star).
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30 (serveras på Iolida Beach).
  • Snacks, kl. 15.00-18.00 (serveras på Iolida Beach).
  • Glass, kl. 7.30-23.00 (serveras både på Iolida Beach och Iolida Star).
  • Kaffe/te och kakor, kl. 7.30-23.00 (serveras både på Iolida Beach och Iolida Star).
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00 (serveras på Iolida Star).
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-23.00 (serveras både på Iolida Beach och Iolida Star).

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 13.00 ankomstdagen och gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hissen på Iolida Star når inte alla rum på hotellet.

Alla hotell, Agia Marina

Atrion

Atrion på Kreta är ett omtyckt hotell med ett centralt läge och bara en kort promenad från stranden. I en härlig palmträdgård finns ett stort poolområde med en stor pool med barnsektion. På hotellet finns lägenheter i olika storlekar där upp till sju vuxna får plats. Reser du med barn finns här en lekplats och stora ytor för lek och bus.

Ninemia Beach

På omtyckta hotell Ninemia Beach i Agia Marina väntar ett fint poolområde, vackert inramat av en trädgård med många färggranna blommor. Du bor precis intill stranden och till centrums restauranger, bagerier och souvenirbutiker är det bara ett stenkast. Med buss eller till fots tar du dig på nolltid till Platanias, som har ett ännu större utbud.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett mindre hotell mitt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet är ett Apollo Mondo Duo – våra bästa vuxenhotell. Här finns alla förutsättningar att njuta av en rofylld semester med utmärkt service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina är ett välkänt och välskött familjehotell precis intill den fina sandstranden. Det inbjudande poolområdet ligger inbäddat i trädgården och det finns gott om solstolar och parasoller. Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning för vuxna, och för små gäster finns barnpool, lekplats och barnklubb.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels är ett omtyckt lägenhetshotell på stranden i Agia Marina. Här njuter du av lata dagar vid poolen, god mat och kalla drinkar från hotellets restaurang och bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På hotell Kambos Village G D'S Hotels väntar tre pooler och ett bekvämt avstånd till sandstranden i Agia Marina. På några minuter är du nere vid huvudgatan i Agia Marina där du finner ett generöst utbud av restauranger och affärer. En kort promenad tar dig till grannbyn Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har ett fantastiskt läge precis vid stranden i Agia Marina på Kreta. Här kan du välja att spendera dagen på sandstranden nedanför hotellet eller vid poolområdet med utsikt över havet. Bo i bekväma lägenheter med plats upp till 6 personer.