Iolida Star

  • När vuxna köper till All Inclusive äter barn 2-11 år gratis
  • Nära strand och centrum
  • Fint poolområde

Hotell Iolida Star i Agia Marina är särskilt uppskattat för den personliga servicen och det lugna läget nära havet. Vid poolområdet finns gott om solstolar och poolen har en barnsektion. Vill du ta ett svalkande dopp ligger stranden bara ett stenkast bort.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 533 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotel Iolida Star är ett fräscht hotell med bra läge nära stranden. På stranden finns solstolar och parasoller mot avgift. Iolida Stars gäster är välkomna att utnyttja faciliteterna på systerhotellet Iolida Beach som du enkelt når  via en bro över gatan. Trevligt poolområde där poolen har barnsektion och där det finns gratis solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot avgift. Pool- och beachbar. Separat barnpool och lekplats finns på Iolida Beach.

Gratis mindre gym med ett fåtal maskiner. Wifi i allmänna utrymmen. På hotellet finns en à la carte-restaurang som är öppen kl. 11.00-22.00. Restaurangen på Iolida Beach är också tillgänglig för hotellets gäster. Underhållningsprogram några gånger i veckan. Liten lekplats. Utomhusmassage mot avgift.

Vid ankomst checkar man in i receptionen som ligger på Iolida Beach, gästerna går sedan över till Iolida Star, ca 100 meter. Alla faciliteter delas med systerhotellet Iolida Beach. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Trappor för att nå gångbron till och från Iolida Beach. Bagaget transporteras.

Stark genomfartstrafik. 500 meter till Kato Stalos.

Måltider

I vissa av lägenheterna ingår All Inclusive.
För vissa av lägenheterna ingår inga måltider. Frukostbuffé och All Inclusive finns då att köpa mot tillägg.
När vuxna köper All Inclusive äter barnen gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillägg:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30 (serveras på Iolida Star).
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30 (serveras på Iolida Beach).
  • Snacks, kl. 15.00-18.00 (serveras på Iolida Beach).
  • Glass, kl. 7.30-23.00 (serveras både på Iolida Beach och Iolida Star).
  • Kaffe/te och kakor, kl. 7.30-23.00 (serveras både på Iolida Beach och Iolida Star).
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00 (serveras på Iolida Star).
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00 (serveras både på Iolida Beach och Iolida Star).

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 13.00 ankomstdagen och gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hissen på Iolida Star når inte alla rum på hotellet.

Alla hotell, Agia Marina

Atrion

Atrion på Kreta är ett omtyckt hotell med ett centralt läge och bara en kort promenad från stranden. I en härlig palmträdgård finns ett stort poolområde med en stor pool med barnsektion. På hotellet finns lägenheter i olika storlekar där upp till sju vuxna får plats. Reser du med barn finns här en lekplats och stora ytor för lek och bus.

Ninemia Beach

På omtyckta hotell Ninemia Beach i Agia Marina väntar ett fint poolområde, vackert inramat av en trädgård med många färggranna blommor. Du bor precis intill stranden och till centrums restauranger, bagerier och souvenirbutiker är det bara ett stenkast. Med buss eller till fots tar du dig på nolltid till Platanias, som har ett ännu större utbud.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett mindre hotell mitt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet är ett Apollo Mondo Duo – våra bästa vuxenhotell. Här finns alla förutsättningar att njuta av en rofylld semester med utmärkt service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina är ett välkänt och välskött familjehotell precis intill den fina sandstranden. Det inbjudande poolområdet ligger inbäddat i trädgården och det finns gott om solstolar och parasoller. Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning för vuxna, och för små gäster finns barnpool, lekplats och barnklubb.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels är ett omtyckt lägenhetshotell på stranden i Agia Marina. Här njuter du av lata dagar vid poolen, god mat och kalla drinkar från hotellets restaurang och bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På hotell Kambos Village G D'S Hotels väntar tre pooler och ett bekvämt avstånd till sandstranden i Agia Marina. På några minuter är du nere vid huvudgatan i Agia Marina där du finner ett generöst utbud av restauranger och affärer. En kort promenad tar dig till grannbyn Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har ett fantastiskt läge precis vid stranden i Agia Marina på Kreta. Här kan du välja att spendera dagen på sandstranden nedanför hotellet eller vid poolområdet med utsikt över havet.

Theo (Agia Marina)

Välkommen till Theo, ett hotell där du kan välja mellan att bo i dubbelrum eller lägenhet och kunna laga lite enklare mat själv. Här finns ett populärt poolområde med pool separat barnpool och en poolbar för den som hellre vill hänga på hotellet, men det är gångavstånd till den fina stranden i Agia Marina.