Rumstyper på Atrion - sommar -23

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med poolutsikt. Kylskåp. Kaffebryggare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 17-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet i varierande storlekar. Balkong eller markterrass. Nästan alla lägenheter, undantaget några lägenheter med markterrass, är renoverade. Några lägenheter har flera trappsteg för att komma fram till lägenheten. Vissa lägenheter med markterrass har några trappsteg upp till uteplatsen. Sovrum med kombinerat minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 15-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller markbalkong. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. I några trerumslägenheter är det ena sovrummet litet. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i enkelsängar. Om alla extrabäddar används blir det trångt i lägenheten. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, 2-5 personer/2-6 personer/2-7 personer

Trerumslägenhet i nedsänkt markplan

Trerumslägenhet i nedsänkt markplan. Vissa lägenheter har ingen uteplats, vissa har markterrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar, där den ena är placerad i ett av sovrummen. Minikök med kokplattor, vattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationalla kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa eller i enkelsängar. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.