Akoition

apollo mondo local

  • Personlig service
  • Mitt på stranden
  • Renoverat och fräscht
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Akoition är ett mysigt litet lägenhetshotell beläget direkt på stranden i centrala Agia Marina. Butiker, restauranger och bagerier ligger bara några minuters promenad bort, och vill du ta dig in till Platanias eller Chania ligger busshållplatsen precis vid hotellet. Den lokala touchen i kombination med det fantastiska läget vid stranden gör hotellet till en självskriven medlem i vår familj av Apollo Mondo Local-hotell.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och fint, bra läge vid havet, centralt, lugnt område
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 78 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Akoition är ett charmigt och omtyckt lägenhetshotell direkt på stranden i centrala Agia Marina. Här bor du i trevliga lägenheter med allt du behöver för att rå om dig själv under semestern. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av det glittrande Medelhavet direkt från balkongen. Från hotellet har du bara en kort promenad till Agia Marinas restauranger, tavernor och butiker.

Koppla av vid poolen eller stranden
Hotellet har ett litet men fint poolområde med gräsmatta och utsikt över havet. Det finns ett mindre antal solstolar och parasoller vid poolen och mot avgift på stranden. Strand- och poolhanddukar mot avgift.

Mat och dryck
Vill du beställa något lätt att äta eller dricka finns det en poolbar på Akoition. Hotellets á la carte-restaurang serverar frukost, lunch och snacks.

Övrigt om hotellet
Du surfar med kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen. Dygnetruntöppen reception på grannhotellet Solimar Turquoise där också incheckning sker. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Upptäck omgivningen
Precis utanför hotellet finns en busshållsplats med bussar som går till både Chania stad, Platanias och Kolymbari. Vill du hellre promenera till Platanias centrum är sträckan ca 1 kilometer.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Inga.

Bra att veta

  • Hotellet ligger nära en väg. För att vara garanterad en lägenhet som inte vetter mot vägen måste du boka havsutsikt som tillägg på bokningen.
Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi