Giakalis Aqua Park Resort

  • Vattenrutschkanor för barn
  • All Inclusive ingår

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos finns vattenrutschkanor för barn så det här kan vara alla vattenälskande familjers nästa destination. I de rymliga dubbelrummen kan man bo upp till 3 personer och All Inclusive ingår i priset. Och till sandstranden kan du promenera på några minuter.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket vackra stenbeläggningar på hela anläggningen men som hade solkats ned med drällande målarf...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 159 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Giakalis Aqua Park Resort lockar med ett härligt område med en pool, en separat barnpool och en pool med vattenrutschkanor för barn, som är mellan 100 och 140 cm långa. Solstolar och parasoller finns att låna vid poolområdet, där det också finns en bar. Hotellet ligger i lugna, stillsamma Marmari bara några minuters promenad från den fina sandstranden där solstolar och parasoller finns att hyra.

En bufférestaurang är de måltider som ingår i All Inclusive serveras.

Wifi i allmänna utrymmen ingår.

Ca 450 meter till stranden och ca 1 kilometer till lokalt centrum i Marmari. In till Kos stad där det är betydligt med liv och rörelse är det ca 14 kilometer. Lokalbussen passerar ca 400 meter från hotellet.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00
  • Eftermiddagsfika med söta och salta tilltugg, kl. 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 11.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds både gym och tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.