Giakalis Aqua Park Resort

  • Vattenrutschkanor för barn (OBS! Längdgräns 100-140 cm)
  • All Inclusive ingår

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos finns vattenrutschkanor för barn så det här kan vara alla vattenälskande familjers nästa destination. I de rymliga dubbelrummen kan man bo upp till 4 personer och All Inclusive ingår i priset. Och till sandstranden kan du promenera på några minuter.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket vackra stenbeläggningar på hela anläggningen men som hade solkats ned med drällande målarf...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 158 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Giakalis Aqua Park Resort lockar med ett härligt område med en pool, en separat barnpool och en med vattenrutschkanor för barn som är mellan 100 och 140 cm långa. Solstolar och parasoller finns att låna vid poolområdet, där det också finns en bar. Hotellet ligger i lugna, stillsamma Marmari bara några minuters promenad från den fina sandstranden där solstolar och parasoller finns att hyra.

En bufférestaurang är de måltider som ingår i All Inclusive serveras. Wifi i allmänna utrymmen ingår. Ca 450 meter till stranden och ca 1 kilometer till lokalt centrum i Marmari. In till Kos stad där det är betydligt med liv och rörelse är det ca 14 kilometer. Lokalbussen passerar ca 400 meter från hotellet.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Eftermiddagsfika, kl. 17.00-18.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Tropical Sol

Hotell Tropical Sol bjuder på ett grönskande hotellområde med bästa läge i mysiga Tigaki på Kos. Här bor du nära stranden och varvar enkelt dopp i poolen med sköna dopp i havet. Till kvällen är det trevligt att strosa in till centrum i Tigaki där det finns ett litet utbud av restauranger och tavernor.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas bjuder på ett härligt läge i Tigaki på Kos. Här möts du av fräscha, moderna utrymmen och bekväma faciliteter, samtidigt som den genuina atmosfären känns. Här kan du verkligen njuta av härliga dagar i solen vid poolområdet och den närliggande sandstranden. Nöjda gäster, hög komfort och lokal touch gör att Pelopas valts ut till vår skara av Apollo Mondo Local-hotell.

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach Kos är ett elegant hotell som ligger precis intill den kilometerlånga sandstranden Marmari Beach. Hotellet vänder sig endast till vuxna över 16 år och atmosfären är avkopplad och lugn. Boka ett dubbelrum med delad pool för lite extra avskildhet och lyx under semestern.

Pyli Bay

All Inclusive-hotellet Pyli Bay ligger på bekvämt promenadavstånd till sandstranden i Marmari och till Kos stad kan du ta dig med lokalbussen för att äta en god grekisk lunch eller middag, gå på bar eller bara njuta av livet i stan. På Pyli Bay finns ett fint poolområde för sköna och slappa semesterdagar.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Cavo Mediterraneo

Cavo Mediterraneo, beläget i lugna Marmari på Kos, passar perfekt er som uppskattar tystnad, lugn och ro. Här är det lätt att kravlöst bara vara och njuta av sin semester.