Rumstyper på Natura Village Hotel & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum. Två enkelsängar. Möjligt med extrabäddar i två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass mot trädgården. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med privat pool

Svit med privat pool. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum. På terrassen finns en privat pool, fyra solstolar och ett parasoll samt en matplats. Två enkelsängar. Möjligt med extrabäddar i två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

  • För att bo i en svit med privat pool måste du ha fyllt 12 år.

Rumsstorlek: ca 48-100 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.