Kipriotis Panorama Hotel & Suites

 • All Inclusive
 • Spa med thalassoterapi
 • Njut av solnedgången från takbaren

På detta fyrsoliga spahotell på Kos väntar en avslappnad semester nära havet. En skön thalassoterapi kan kanske bli en ny semestertradition att avsluta stranddagarna med. Hotellet erbjuder ett härligt poolområde, men vill du hellre bada i havet finns det en strand i närheten med gratis solstolar och parasoll. På kvällen är det trevligt att ta en drink i Red Sky bar och njuta av den vackra utsikten över havet och bort mot Turkiet.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Renoverade dubbelrum för 2 personer. Juniorsvit för 2-4 personer. Juniorsvit superior för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,7 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1717 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kipriotis Panorama Hotel & Suites är ett omtyckt hotell i Psalidi på Kos. Vid poolområdet finns två pooler, en separat barnpool och en liten del med jacuzzi i huvudpoolen. En liten bit bort ligger klapperstensstranden dit hotellet erbjuder gratis buss. Solstolar och parasoller erbjuds utan kostnad både vid poolområdet och stranden. Gäster är även välkomna till vattenlandet på grannhotellet Kipriotis Aqualand mot avgift.

På hotellet finns en bufférestaurang och tre à la carte-restauranger. Det senaste tillskottet heter Pizza & More och serverar pizza och pasta. Långbyxor krävs för herrar i restaurangerna. På hotellet finns flera barer, som exempelvis en poolbar och en strandbar.

Gym erbjuds utan kostnad, och även sportaktiviteter som beach volley (utrustning mot deposition). För avkoppling kan du besöka hotellets spa med thalassoterapi och jacuzzi mot avgift. Gratis wifi finns i receptionen och lobbyn. Aktivitetsledarna ordnar olika aktiviteter på hotellområdet, och hotellet erbjuder även kvällsunderhållning några dagar i veckan. Tvättservice finns mot avgift.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Tidig, kontinental frukost, kl 6.30-7.30.
 • Amerikansk frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
 • Sen, kontinental frukost, kl. 10.30-11.30.
 • Lunchbuffé på restaurang Ariadne, kl. 12.30-14.30. En gång i veckan kan à la carte-lunch intas på restaurang Triton, kl. 12.30-18.00, på restaurang Souvlaki & More, kl. 12.00-18.00 (båda mot reservation) eller på restaurang Pizza & More, kl. 19:00-22:00.
 • Snacks kl. 11.30-12.30
 • Strandbar med dryck och snacks en gång/dag, kl. 12.00-16.00.
 • Kaffe och kaka, kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé på restaurang Ariadne, kl. 18.30-21.30. Två gånger i veckan kan à la carte-middag intas på Triton eller Fish & More, kl. 19.00-22.00 (bägge mot reservation).
 • Midnattssnacks, kl. 23.00-24.00.
 • Gratis solstolar och handdukar både på stranden och kring poolen.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar dygnet runt.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram tills gästen lämnat hotellet på avresedagen.