Kundomdömen om Kipriotis Maris Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
6,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Maten helt OK. Fina och goda sallader. Mycket att vällja på. Trevlig personal i hela hotellet särskild i receptionen. Fina och stora rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Bra läge, bra service, bra personal och frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


10 av 10

+
Servicen var topp mycket trevligt personalen jag ville gärna tacka alla personal
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


2 av 10

+
Poolen med behaglig temperatur dock ett minus är att kloren i poolen förstör ens badkläder.
-
Hotellet har sänkt sin standard otroligt mycket då jag tidigare har varit gäst på hotellet sommaren 2019. Maten var oätlig lite att välja på vid alla tillfällen. otroligt dåligt utbud i snackbaren. Fick inte de rum jag hade bokat, hade bokat markterrass men fick ett rum långt bort och med balkong som jag ej hade bokat. Dålig mat.

Bekräftad gäst: 2022-08-05


4 av 10

+
Bra A/C i rummen.
-
När vi kom fram fick vi vänta väldigt länge på att få tillgång till våra rum. Det ena rummet blev inte klar förrens klockan 15 och det andra rummet blev klar klockan 15.45. Det innebar att flera värdefulla timmar av semestern gick åt till att bara vänta. Städning och bäddning var under all kritik och genomfördes inte lika ofta som det annonserades i beskrivningen på Apollos hemsida. All-inclusive var värdelöst. Frukosten var ok men lunch och middag var nästan oätligt. Då vi har flera allergier så är det viktigt att vi vet vad maten innehåller. Det fanns få skyltar med vad maten var och ibland var skyltarna fel. Dock så fanns ingen information om vad maten innehöll och personalen kunde inte besvara frågorna. Då vi har svår fisk och skaldjur allergier kunde vi ibland inte äta av viss mat då det stod precis bredvid fisken och besticken användes för både fisk och tillbehör. Det skulle serveras "snacks" mellan måltiderna men det var egentligen bara pizza. De sista dagarna fick man äntligen möjlighet att ta frukt. De alkoholhaltiga dryckerna var inte till belåtenhet för de i vårt sällskap som drack alkohol och för oss som inte drack alkohol fanns inte så stort utbud. Inte ens vatten ingick i all-inclusive (visserligen kunde man få ett glas vatten men den kom från samma apparat som läsken och smakade därför märkligt. Stranden mittemot hotellet var också under all kritik. Bilderna på hemsidan var vilseledande. Det var väldigt långt att gå från dotterns rum till receptionen/poolområde.

Bekräftad gäst: 2022-08-05


2 av 10

+
-
När vi gick till vårt rum var vi tvungna att gå runt hela hotellet. Korten slutade fungerar varje dag. Personalen var otrevliga mot oss. Varav en tjej som hade hand om alla aktiviteter pratade illa om resenärer till andra boende på hotellet.

Bekräftad gäst: 2022-07-29


4 av 10

+
Svarar inte på ovanstående då hotellet inte var i drift. Vi flyttades efter en natt.
-
Hotellet erbjöd endast 1 natts övernattning med mat på grannhotellet. Vi flyttades dagen efter.

Bekräftad gäst: 2022-06-17


10 av 10

+
Personalen hjälpsamma o trevliga
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


5 av 10

+
Vi fick inte kipriotis Maris Suits utan Kipriotis Panorama
-
Vi fick inte det beställda hotellet. Maten var inte till belåtenhet på Panorama. Gillarinte heltäckande mattor på rummen,

Bekräftad gäst: 2022-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

873 omdömen
Utmärkt
 
418
Väldigt bra
 
286
Bra
 
100
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-08-01

av Linn E

Hemskt

Korten slutade fungera hela tiden, det var otrevlig personal och ac fungerade inte. Man fick flytta sängarna så man låg precis under ac för att kunna få lite kyla. Det hade bara städning varannan dag i rummen. Trycket i duscharna var jätte svagt så det tog väldigt lång tid att duscha. Jag rekommenderar detta hotell till dom som älskar att svettas på natten och att inte kunna duscha normalt, och ifall du gillar långa promenader till receptionen varje dag för att du inte kommer in i rummet. :)

 
2019-10-11

av evacarola Älvsbyn, Sverige

Rekommenderas

Jag och min dotter besökte hotellet en vecka i början av Maj. Fräscht hotell, mycket trevlig personal. Fina rum och bra städning. Sköna sängar och fin terass. Lugnt och skönt. Någon form av underhållning varje kväll. Nära till stranden som tyvärr, är klappersten och blir rätt så snabbt djupt. Inte särskilt barnvänligt, enligt mig. Mycket mat att välja på och olika temakvällar i restaurangen. Vällagat och fräscht! Min dotter är nötallergiker och vi fick mycket bra hjälp varje gång vi skulle äta! Jätteviktigt för oss. Jag hade dock önskat lite mer kryddor och mer grekisk mat. Gym och spa på systerhotellet. Cykelavstånd till Kos stad och busshållplats utanför hotellet. Vi rekomenderar verkligen hotellet!

 
2019-10-05

av Timotej81 Huddinge, Sverige

Jättesköna sängar men uselt läge!

En vecka på detta hotell och vi åkte hem med en massa skön sömn i kroppen! Har aldrig upplevt skönare sängar i Grekland, ett stort plus! Rummet i övrigt, en juniorsvit, var okej. Lite slitet och inte speciellt modernt. Stor, härlig balkong! Två obekväma, jättestora soffor tog en massa plats och gjorde det trångt och t.o.m. lite svårt att ta sig runt i rummet då TV:n stod konstigt placerat vid ena soffkanten. Ett trappsteg ner från sovdelen till ”vardagsrummet” var löst och höll på att välta flera gånger under veckan när vi klev på det. Städningen var helt okej. Dålig städning av golvet men nya handdukar varje dag. Vi råkade ha sönder ett glas en dag, det sopades upp snabbt av en gullig städerska men vi hittade sedan glassplitter flera gånger efter det... Vi hade inte all inclusive och därmed hade vi frukost inkluderat i boendet. Frukosten var bra och varierad och smakade bra, förutom ”juicen” som var saft... Köpte middagsbuffé en kväll, asiatiskt tema... men vilket sorgligt och smaklust utbud! Inte värt pengarna. Poolen är stor och kändes fräsch. Gott om solstolar men de stod extremt tätt. Underhållning kvällstid i form av trubadurer som sjöng och spelade med väldigt hög volym och sent... det kändes väldigt märkligt på ett uttalat barnhotell. Det ekade över hela området till 23-tiden på kvällarna. Gymmet på grannhotellet var fint, fräscht och hyfsat välutrustat. Mycket varmt i receptionen/restaurangen (som sitter ihop) trots att vi var där under lite svalare september/oktober. Ingen trevlig plats att sitta på tyvärr... Stranden på andra sidan gatan var otroligt tråkig, inget ställe vi badade på. Vi åkte till istället till stranden på andra sidan Kos Stad samt i Kardamena. Mycket trevligare! Sanslöst överprisad Super Market på hotellområdet, dessutom med tråkigt utbud. Läget på hotellet var uruselt faktiskt! Väldigt få restauranger i närheten och en del av dem stängde för säsongen när vi var där. Vi la många hundralappar på att åka taxi till stan för att äta, att promenera till stan tar cirka en timme. Visst hade vi kunnat äta buffé på hotellet men det var inte värt pengarna samt att man går miste om den goda lokala grekiska maten! Blev även väldigt irriterad över att receptionen beställde en dyr privat transfer när vi efterfrågade en taxi. Varför gör man så!? Vår resa till en restaurang uppåt bergen blev närmare 10 EUR dyrare med transfern jämfört med en vanlig taxi. Inte helt okej tycker jag och ingen information fick vi. Det minsta man kan göra är att informera om vad man erbjuder för tjänster innan man bokar! I övrigt var personalen trevliga och hjälpsamma. Jag kommer inte tillbaka till Maris, tyvärr, främst på grund av hotellets dåliga läge.

 
2019-09-30

av misskatta Kungsbacka, Sverige

MissKatta

Mycket nöjd med Hotellet, maten samt personalen som alltid var trevliga. Mussorna var bäst, dock borde dom som inte öpnnat sig efter tillagning plockats bort av kocken. Detta för att inte nån som ej vet om risken, och öppnar en sluten mussla och på så sätt blir väldigt magsjuk.. 🤢 Nåt annat som kunde förbättras var inchekningen till rummet. Vi som flög från Göteborg+Stockholm och komma till Hotellet samtidigt mitt i natten, fick naturligtvis stå och köa väldigt länge... Alla ska ju fylla i namn pass.nr, samt betala skatten till Hotellet vilket tar en stund.. Detta har det skrivits om förr här på Trip Advisor, men man har tydligen inte hittat nån bra lösning på problemet. Dock fick vi förfriskningar & en sandwich under tiden som gjorde väntan lättare. Tack för en härlig vecka👍

 
2019-07-27

av darsad505

Valuta för pengarna

Hotellet ger dig valuta för dina pengar genom att erbjuda alla faciliteter som en kan behöva dessutom är service och maten utmärkt. Bra bemötande samt att havet ligger på andra sidan av gatan vilket gör detta ännu bättre. biluthyrningen ligger precis bredvid också .Jag kan inte hitta något fel, därav 5/5 möjliga betyg.