Kundomdömen om Kipriotis Aqualand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Att det fanns pooler , dock var de väldigt kalla , konstigt då det stod att de skulle vara uppvärmda
-
Öka värmen i polerna, städningen enkel att förbättra, torka inte golven med samma tvätt vatten till alla rummen, när de började tvätta våra golv så var hinken helt grå, servera inte mat flera gånger , såg att maten värmdes upp 2 ggr minst. Toaletten läckte vatten , spricka runt avlopp i golvet på toa, små myror kom in i toalett rummet pga div små krackeleringar runt handfat.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

+
Goda måltider med fräscha sallader och fin tzatziki Lagomt vattenland där både stor och liten hade kul. Fantastisk utsikt! Trevlig personal. Vi bodde i ett väldigt stort rum med stor säng.
-
Det fanns väldigt hala fläckar vid poolen. Området skulle behöva ses över så att dessa fläckar reduceras. Poolerna öppnade kl 10 men 9 hade passat mig med småbarn. Snacksen bestod av mackor, mjuka kakor och glass. Skulle gärna vilja se mer av ex frukt, oliver, nötter etc.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

+
inget speciellt som stack ut.
-
Laga läckande toaletter, genomblött på golvet runt toastolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

+
Trevlig personal
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-09-19


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

+
Poolerna, bra mat och stort utbud på buffén.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


6 av 10

+
Poolerna
-
Städningen samt avlopp vid duschning som svämmar över i hela badrummet i 2 av 3 rum som vårt sällskap hade. Apollo hade tyvärr begränsat personantalet till 4 pers per rum dock har hotellet rum för 5 personer. Vi bokade 2 dubbelrum eftersom vi var 5. Döm om vår förvåning när vi fick 2 familjerum med 5 sängar i båda. Rejält stora så man hade säkert kunnat få in 8 sängar utan att det skulle bli trångt. Kollade TUI och dom erbjuder familjerum för 5 personer. Märkligt att inte Apollo också gör det.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

+
-
Rusta upp lite, börjar bli slitet vid bla poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

2244 omdömen
Utmärkt
 
1535
Väldigt bra
 
465
Bra
 
165
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-09-15

Inlägg av kief2014 Helsingfors, Finland

Utmärkt för barnfamiljer

Har rest med barnbarnen i många länder men aldrig tidigare erfarit den effektivitet som poolens lifeguards utvisade. Receptionens personal var exemplariskt hjälpsam .Ett speciellt tack till Anastasia som var vårt allt i allo.

 
2019-08-01

Inlägg av 291tessk Stockholm, Sverige

Super nöjda

Super nöjda med vårt besök på kipriotis aqualand. Bra och genomtänkt underhållning för stora och små, älskade yoga strechingen som hölls varje dag utav Egho. Personalen var hjälpsamma och trevliga speciellt städ, chaffören som körde upp och ner samt personalen som underhöll. Rekommenderar detta hotell starkt.

 
2019-07-25

Inlägg av 155daniellag Kos stad, Grekland

It was a very good holiday

Det var en väldigt bra semester och ett underbart hotell. Det ligger precis brevid aqualandet där det finns massa rutchelkanor. Det finns även en strand 5 min bort och gratis bil skjuts som går dit hela tiden. Jag rekommenderar att ni besöker kos stad som inte ligger så långt från hotellet. Maten på hotellet var extremt bra och det fanns olika mat teman från olika länder tex grekisk mat, italiensk och kinesisk. Varje dag fanns också aktiviteter. På morgonen fanns det olika vattenlekar och vattengympa och på kvällarna fanns det alltid något att göra. Det var allt från poolpartys till teatrar till karaokes. All personal var väldigt trevliga och speciellt Egho. Han är väldigt vänlig friendly och vill allas bästa. Han är även social och väldigt rolig. Vi hade en otroligt bra, skön och avslappnade vecka här! Jag är nöjd och detta hotell får 5/5 stjärnor!

 
2019-07-25

Inlägg av 163emiliop Taby, Sverige

Amazing holiday

Väldigt bra hotell där det finns mat (frukost,lunch,middag och snacks som glass drinkar och allt ingår) Dem varierar med maten så det inte blir samma rätter varje dag. (Buffé) Två st pooler och vattenland med olika rutschkanor. Biljard och andra sorters spel. På kvällarna håller dem roliga aktiviteter som hållas av egho bland annat som underhåller alla på hotellet.

 
2019-07-25

Inlägg av merkezag Kos stad, Grekland

AMAZING holiday

Egho är jätte trevlig, bra personal alltid glad och sprider glädje jätte snäll även rolig han är bra med båda vuxna och barn. ☺️ Resten av personalen är också jätte trevliga roliga och snälla hotellet har alltid aktiviter så man kan umgås alla är alltid glada här och det finns inget tillfälle där man inte skrattar. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️