Kundomdömen om Kipriotis Aqualand

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

2242 omdömen
Utmärkt
 
1534
Väldigt bra
 
465
Bra
 
164
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-09-15

av kief2014 Helsingfors, Finland

Utmärkt för barnfamiljer

Har rest med barnbarnen i många länder men aldrig tidigare erfarit den effektivitet som poolens lifeguards utvisade. Receptionens personal var exemplariskt hjälpsam .Ett speciellt tack till Anastasia som var vårt allt i allo.

 
2019-08-01

av 291tessk Stockholm, Sverige

Super nöjda

Super nöjda med vårt besök på kipriotis aqualand. Bra och genomtänkt underhållning för stora och små, älskade yoga strechingen som hölls varje dag utav Egho. Personalen var hjälpsamma och trevliga speciellt städ, chaffören som körde upp och ner samt personalen som underhöll. Rekommenderar detta hotell starkt.

 
2019-07-25

av 155daniellag Kos stad, Grekland

It was a very good holiday

Det var en väldigt bra semester och ett underbart hotell. Det ligger precis brevid aqualandet där det finns massa rutchelkanor. Det finns även en strand 5 min bort och gratis bil skjuts som går dit hela tiden. Jag rekommenderar att ni besöker kos stad som inte ligger så långt från hotellet. Maten på hotellet var extremt bra och det fanns olika mat teman från olika länder tex grekisk mat, italiensk och kinesisk. Varje dag fanns också aktiviteter. På morgonen fanns det olika vattenlekar och vattengympa och på kvällarna fanns det alltid något att göra. Det var allt från poolpartys till teatrar till karaokes. All personal var väldigt trevliga och speciellt Egho. Han är väldigt vänlig friendly och vill allas bästa. Han är även social och väldigt rolig. Vi hade en otroligt bra, skön och avslappnade vecka här! Jag är nöjd och detta hotell får 5/5 stjärnor!

 
2019-07-25

av 163emiliop Taby, Sverige

Amazing holiday

Väldigt bra hotell där det finns mat (frukost,lunch,middag och snacks som glass drinkar och allt ingår) Dem varierar med maten så det inte blir samma rätter varje dag. (Buffé) Två st pooler och vattenland med olika rutschkanor. Biljard och andra sorters spel. På kvällarna håller dem roliga aktiviteter som hållas av egho bland annat som underhåller alla på hotellet.

 
2019-07-25

av merkezag Kos stad, Grekland

AMAZING holiday

Egho är jätte trevlig, bra personal alltid glad och sprider glädje jätte snäll även rolig han är bra med båda vuxna och barn. ☺️ Resten av personalen är också jätte trevliga roliga och snälla hotellet har alltid aktiviter så man kan umgås alla är alltid glada här och det finns inget tillfälle där man inte skrattar. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️