Kipriotis Aqualand

 • Eget vattenland
 • Familjehotell
 • Gratisbuss till stranden

Familjehotellet Kipriotis Aqualand i Psalidi på Kos lockar med ett stort vattenland med vattenrutschkanor för både stora och små. Från hotellområdet njuter du av vackra utsikter över havet och föredrar du att sola på stranden erbjuder hotellet gratis transfer dit. All Inclusive ingår för en extra bekväm vistelse.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 3-4 personer, varav 1 barn/4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att det fanns pooler , dock var de väldigt kalla , konstigt då det stod att de skulle vara uppvärmda
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2243 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet Kipriotis Aqualand I Psalidi på Kos bjuder på vacker havsutsikt från hotellområdet. Vid poolområdet finns ett vattenland, som är gratis för hotellets gäster, med vattenrutschkana och leksaker. Här finns även en pool för äldre barn med totalt sex vattenrutschkanor (krävs att man är över 120 cm lång), en större pool utan rutschkanor och en separat barnpool. Solstolar och parasoller erbjuds utan kostnad, och handdukar mot deposition. Intill poolområdet ligger poolbaren som serverar snacks. Stranden ligger ca 500 meter bort och hotellet erbjudet gratis transfer dit. Där finns solstolar att hyra..

I bufférestaurangen serveras både grekiska och internationella rätter samt en buffé för barn. Det finns även tre barer där du kan beställa svalkande drycker. Underhåll dig med gratis sportaktiviteter som till exempel beach volley, boccia, aerobics och vattengympa. Tennis och pingis kan spelas mot deposition. Biljard mot avgift. Mountainbikes finns att hyra vid Kipriotis Village by the beach. För en avkopplande stund kan du besöka systerhotellet Kipriotis Maris Suites. Här finns även ett gym att använda.

Några gånger i veckan spelas shower på hotellets stora amfiteater och det bjuds även på livemusik. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stora nivåskillnader inom hotellområdet. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frukost, kl. 6.30-7.30 (måste förbokas).
 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
 • Sen kontinental frukost, kl. 10.30-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Snacks, kl. 11.00-12.30
 • Glass till barnen, kl. 11.00-17.30.
 • Te, kaffe och kakor, kl. 16.00-17.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
 • Vid reservation kan middagen en gång per vistelse intas på restaurangen på systerhotellen Kipriotis Panorama Hotel & Suites, kl. 19.30-21.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
 • Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller tills gästen lämnar hotellet för hemresa.

Bra att veta

Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden.