Diamond Boutique

Välkommen till Diamond Boutique, ett modernt boutiquehotell med utmärkt läge i Lambi. Här bor du med gångavstånd till både den härliga sandstranden och charmiga centrum med restauranger, barer och butiker. Det stilfulla poolområdet kantas av solstolar och parasoller, och i restaurangväg finns både buffé och á la carte.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,8 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 208 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Eleganta hotell Diamond Boutique bjuder på en vistelse i toppklass. Vid det trevliga poolområdet finns en pool med barnsektion, samt gratis solstolar och parasoller. Ett stenkast bort ligger den härliga stranden och här finns solstolar och parasoller att hyra. Hotellet har både en bufférestaurang och en à la carte-restaurang, samt en bar där du kan beställa kvällens drinkar. Wifi är gratis och receptionen är bemannad dygnet runt. För de små finns en lekplats. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension mot tillägg.

Middag serveras kl. 19:00-21:30.

Alla hotell, Lambi

Aegean Houses

Välkommen till det omtyckta lägenhetshotellet Aegean Houses på Kos. Här bor du med bästa läge, nära både stranden och centrum, med ett rymligt poolområde att tillbringa dagarna vid. Tvårumslägenheternas stora balkonger och den trevliga atmosfären uppskattas av våra gäster, och för att göra allt lite bättre finns både kostnadsfritt gym och jacuzzi på hotellet!

Diamond Deluxe Hotel & Spa

På omtyckta Diamond Deluxe Hotel & Spa kan alla över 16 år semestra i lugn och ro och vältra er i god service. Med både diamant och deluxe i namnet är det inte svårt att gissa vilken standard som väntar här. Poolvattnet är spegelblankt och maten är av högsta möjliga klass. Vill du vara aktiv finns här både gym och tennis, men står avkoppling högst på listan finns ett spabesök alltid nära till hands.