Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trots att hotellet är lite slitet så är känslan att det är rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


8 av 10

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
bästa läget o trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Hotellet ligger jättebra till och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
I o m att jag hade förutfattade meningar om hotellet som ett ganska gammalt och närgånget blev jag glatt överraskad över hur fräscht det var. Man ska inte tro på alla recensioner:)
-

Bekräftad gäst: 2022-06-24


5 av 10

+
Läget, stor lägenhet, fanns alltid varmvatten i duschen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


7 av 10

+
-
Man kunna ha en bätre person i reseptionen som var bätra på engalska havde kommunikations problem

Bekräftad gäst: 2022-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

181 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
59
Bra
 
39
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2022-06-18

av 372alexanderj Gävle, Sverige

Helt godkänt

Alltså rummen var stora och rejäla hade två rums lägenhet. Stor balkong på våning ett. Mot baksidan. Övrigt rätt otrevlig personal i receptionen och almänt opersonligt hotel. Men är man bara ute efter ett bra rum och bra läge. Passar det er. Plus fanns alltid varmvatten i dushen

 
2019-08-27

av Noraolofsson

Värdelös service

Det här hotellet innebar bara problem. Nästan varje dag blev det ett besök i receptionen med något som inte fungerade, t.ex ytterdörren, AC mm. När man kom ner och pratade om problemen med personalen fick man enbart otrevliga och dryga kommentarer tillbaka, och oerhört slöa på att fixa problemen. Frukosten var ok, samt rymliga rum. Dock väldigt hårda sängar.

 
2019-08-27

av 705josephineg Lidingö, Sverige

Nejnejnej

Rummen var ok. Men personalen var väldigt otrevlig och servicen dålig. När vi skulle hem till rummet funkade inte nyckeln och vi behövde vänta hela natten på att dem skulle få upp dörren. Sängarna var hårda och Acn kunde man minst sätta på 24 grader.

 
2018-11-07

av Finanina Furulund, Sverige

Ingen höjdare

Var här under två veckor. Rummet (enrumslägenhet)vi fick var ok, lugnt och skönt med balkong mot baksidan och hade eftermiddagssol. Hade dock trasiga stolar. Lägenheten hade en stol inne i rummet och ett litet bord, om vi nu skulle ätit frukost på rummet vet jag inte hur det skulle gått. Dåligt sortiment i det lilla pentryt.Kylen fick vi bytt ut, men det tog två dagar innan en fungerande kom. Tre dagar utan städning och nya handdukar, fick påminna innan de kom. Översvämning i badrummet efter varje gång man duschat, duschdraperiet var alldeles för kort så det hade varit bra med en skrapa så man hade fått bort allt vatten från golvet.Tvål och schampo fick man ställa på toaletten, ingen hylla eller dylikt att sätta sakerna på.Frukosten var ingen höjdare, det som skulle vara varmt,var aldrig varmt. Torra och tråkiga bullar, ingen variation alls. Poolområdet låg utmed huvudgatan och alldeles för litet område för solstolarna då bord och stolar tog den mesta platsen. Ingen kommer att minnas poolområdet som något positivt. De hade på hotellet också satt upp många förbudsanslag och hotade med böter om man gjorde si och så, dålig stil. Ointresserad personal på hela hotellet, även under slutsäsongen borde man vara mån om sina gäster.

 
2016-11-17

av Alla B Kiruna, Norrbottens Län, Sweden

Rum placering kan vara avgörande: mycket störande trafik på framsidan och lugnare på backsidan

Vi har bott i rum 426 (1-rum lägenhet) som ligger på framsidan av hotellet (sol ca kl.8-10) och vetter mot en mycket trafikerat gata trotts att den är enkelriktad och ganska small. I alla tider på dygnet hört man högljudda och gasande mopeder och motorcyklar som är mest populär transport på Kos. Alltså, mycket oljud även om man stänger balkong dörren. Dessutom känts det mycket avgaser i luften. Om man vill minska dessa störande moment ska man ta en rum som ligger på sidan/baksidan mot pool. Där var det tystare och det fanns lite grönska. Bra: Läget - nära till stranden, mataffärer och centrum Städning - ordentlig Trevlig och hjälpsam personal i receptionen Dåligt: Internet koppling var ofta seg eller försvann helt För hårda sängar som gnisslade Mycket svag belysning, endast små nattlampor, det går inte att läsa på kvällen Lite för trångt i toaletten: nästan ingen plats mellan badkaren och toalettstolen, men det kan vara på annat sätt i andra rum