Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

200 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
66
Bra
 
35
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-31

av Tomas J Linköping, Sverige

Trevligt Hotell

Mycket Trevligt hotell med bra personal.Familjeägdt. Sköna sängar Frukosten bra,lite enformig Avståndet till både Strand och Centrum Wi-fi,så där men helt OK Lugnt på hotellet Vägen hörs lite Kommer återkomma... Städningen Bra.

 
2018-06-19

av Esteban F

Dåligt kvalitet

Om man gillar en dåligt frukost på den här hotel då är perfekt för er...i” Frukostbuffé kan man säga att folk springer hela tiden och skriker dem här ingen hygien zon plus WC var väldigt trång... mmmm

 
2018-06-12

av Vivi V Stockholm, Sverige

Centralt och nära till allt!

Ett enkelt hotel som ligger väldigt centralt. Minus för den otroligt lilla duschen samt endast ett eluttag, så ta med grenutag eller mindre skarvsladd. Liten kyl finns. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal. Bra ljudisolerat då man stänger balkongdörren då det är musik, trafik precis utanför.

 
2018-06-08

av lotta_de_laval Kungsbaka

Nära till allt

Ett bra budgethotell. Helt ok rum med liten kyl. En av dom bättre sängarna jag sovit i i Grekland. Minus för duschen som var i minsta laget samt att det bara fans en kontakt i rummet. Ett tips är att ta med en grenkontakt. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal Nära till strand och stad

 
2016-06-02

av Leila H Kos Town, Grekland

Väldigt trevlig service och perfekt läge!

Paritsa är ett mycket bra budget hotell med otroligt trevlig och hjälpsam personal. Läget är perfekt på huvudgatan, nära till stranden och city! Rummen är små men helt ok med tanke på priset. Det som vi kunde se förbättras är frukosten. Den var i billigaste laget... Rekommenderas varmt,till par som barnfamiljer!