Kundomdömen om Anastasia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
33
Bra
 
19
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av rosjess Kristiinankaupunki, Finland

En besvikelse

En besvikelse. Reste med en väninna till kos för att ha en avslappnande semester. Direkt vi kom till hotellet blev det problem, vi fick vänta två timmar på vårt rum, och då kom vi till hotellet kl 11.30. Rummet var ok, som man kan förvänta sig av ett grekiskt hotell i den prisklassen. Dock stenhårda sängar som knappt gick att sova på. Inte nog med sängarna så som störde nattsömnen så var det fest VARJE kväll på hotellet. Andra gäster som spelade hög musik och festade till kl 2 på nätterna innan de äntligen begav sig vidare. Första gången vi frågade i receptionen om hur länge man för föra oljud på hotellet, blev vi påminda om att unga människor tycker om att festa. Min väninna och jag är båda i 25-30 års åldern. Nåja, receptionen fick man ringa om det var oljud efter 11 på kvällen. Hit kan man åka om det man vill göra är festa varje kväll. Vi åker hem allt annat än utvilade

 
2019-08-21

Inlägg av Paresanndefot

En stor besvikelse

En besvikelse! När vi kom till hotellet hamnade vi vänta 2h på att få vårt rum. Rummen är bra men sängarna sten hårda och balkongerna har inga väggar så du ser Alla grannar. Det finns många respektlösa ungdomar här som spelar hög musik, drar stolar på balkongen och skrattar och ropar fram till halv 2 på nätterna, sedan kommer nya gäng ungdomar tillbaka kl4 från bar streeten varav ljudet börjar pånytt. Personalen är otrevlig och påstår man är gamla när man klagade på ljudnivån (själv är jag 25 så inte så gammal!) Ifall du vill sova på din semester och ha lugn och ro på hotellrummet kan jag absolut INTE rekommendera detta hotell!

 
2019-05-27

Inlägg av JesperASweden Örebro, Sverige

Ok

Hotellet är riktigt bra för sitt pris, personalen är bra, likaså städning och frukosten. Inget att klaga på, man får vad man betalar för helt enkelt. Nära till både Kos stad och till stranden. Lugnt på hotellet och stor balkong.

 
2017-07-07

Inlägg av Ruben S Arvidsjaur, Sverige

Uselt, tyvärr

Vi blev "uppgraderade" till en mindre lägenhet men i våra ögon var det en degradering. Separata sängar och riktig dålig standard på dusch och dylikt. Vi fick efter lite tid i receptionen "byta ned" oss. Då vart det lite bättre.. sängen var hård som sten. Min tjej kunde inte sova en enda hel nattssömn. Båda fick vi ont i axlar/nacke (jag är inte känslig för sånt vanligtvis). Toan var helt tom på grejor. Tvål, toaborste var tydligen sånt man ska fixa själv. Lakan och handdukar byttes inte på hela veckan. Vi märkte att dom ändrade sida på täcket(som var ett lakan) vissa dagar. Frukosten var så fattig att vi skippade den flera dagar. Vit, torrt bröd och saft i stora drag. Riktigt tråkigt att vår semester vart lidande pga hotellet som vi ändå inte var på mer än att sova där (försöka iallafall). Hoppas detta är till hjälp för någon.

 
2019-10-18

Inlägg av Steve B

Nice hotel in a great location

The hotel was very quiet in the week we went (1st week of October) so we got a free upgrade from a double room to an apartment on arrival. The apartment was basic but comfortable with good beds, free air con and a wet room style bathroom. It was clearly well cared for and cleaned daily. We used it as a base rather than a destination in itself so can't really comment on the rest of the hotel but it all looked good. The location is excellent; 5-10 minutes walk to the beach and seafront bars & restaurants and a few minutes more to the harbour the old town. There's plenty of places to rent a bike or a car nearby and a bus station in town if you want to explore a bit further. Overall exceptionally good value for money.