Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
4,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
3,0 / 10
Mat och dryck
 
1,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rent och fint. Härligt poolområde. Läget perfekt, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


10 av 10

+
Byte av handdukar, lakan, sopor.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-10


4 av 10

+
Närheten till stan och havet
-
Dåligt med köksutrustning

Bekräftad gäst: 2022-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

43% av resenärerna rekommenderar

168 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
33
Bra
 
21
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-08-21

av rosjess Kristiinankaupunki, Finland

En besvikelse

En besvikelse. Reste med en väninna till kos för att ha en avslappnande semester. Direkt vi kom till hotellet blev det problem, vi fick vänta två timmar på vårt rum, och då kom vi till hotellet kl 11.30. Rummet var ok, som man kan förvänta sig av ett grekiskt hotell i den prisklassen. Dock stenhårda sängar som knappt gick att sova på. Inte nog med sängarna så som störde nattsömnen så var det fest VARJE kväll på hotellet. Andra gäster som spelade hög musik och festade till kl 2 på nätterna innan de äntligen begav sig vidare. Första gången vi frågade i receptionen om hur länge man för föra oljud på hotellet, blev vi påminda om att unga människor tycker om att festa. Min väninna och jag är båda i 25-30 års åldern. Nåja, receptionen fick man ringa om det var oljud efter 11 på kvällen. Hit kan man åka om det man vill göra är festa varje kväll. Vi åker hem allt annat än utvilade

 
2019-08-21

av Paresanndefot

En stor besvikelse

En besvikelse! När vi kom till hotellet hamnade vi vänta 2h på att få vårt rum. Rummen är bra men sängarna sten hårda och balkongerna har inga väggar så du ser Alla grannar. Det finns många respektlösa ungdomar här som spelar hög musik, drar stolar på balkongen och skrattar och ropar fram till halv 2 på nätterna, sedan kommer nya gäng ungdomar tillbaka kl4 från bar streeten varav ljudet börjar pånytt. Personalen är otrevlig och påstår man är gamla när man klagade på ljudnivån (själv är jag 25 så inte så gammal!) Ifall du vill sova på din semester och ha lugn och ro på hotellrummet kan jag absolut INTE rekommendera detta hotell!

 
2019-05-27

av JesperASweden Örebro, Sverige

Ok

Hotellet är riktigt bra för sitt pris, personalen är bra, likaså städning och frukosten. Inget att klaga på, man får vad man betalar för helt enkelt. Nära till både Kos stad och till stranden. Lugnt på hotellet och stor balkong.

 
2017-07-07

av Ruben S Arvidsjaur, Sverige

Uselt, tyvärr

Vi blev "uppgraderade" till en mindre lägenhet men i våra ögon var det en degradering. Separata sängar och riktig dålig standard på dusch och dylikt. Vi fick efter lite tid i receptionen "byta ned" oss. Då vart det lite bättre.. sängen var hård som sten. Min tjej kunde inte sova en enda hel nattssömn. Båda fick vi ont i axlar/nacke (jag är inte känslig för sånt vanligtvis). Toan var helt tom på grejor. Tvål, toaborste var tydligen sånt man ska fixa själv. Lakan och handdukar byttes inte på hela veckan. Vi märkte att dom ändrade sida på täcket(som var ett lakan) vissa dagar. Frukosten var så fattig att vi skippade den flera dagar. Vit, torrt bröd och saft i stora drag. Riktigt tråkigt att vår semester vart lidande pga hotellet som vi ändå inte var på mer än att sova där (försöka iallafall). Hoppas detta är till hjälp för någon.

 
2022-09-25

av JohnDuke1962

Looking forward to returning soon

This is our 3rd time at Anastasia Hotel. It gets better every year and we heard that the hotel is to get an upgrade the end of this year. Our studio room, C12 was spacious, had a very tidy bathroom with a great shower which was powerful if needed and always hot which is something we often don't get in Spain. The views of the park opposite and mountains to one side were lovely. The staff are very pleasant, helpful and so polite. the reception people are always able to advise us on where to go and what to do locally. They really go out of their way to help us as when we needed. A big thank you to our cleaner Maria, who was so kind and took care of us during our stay and kept our room so clean and tidy. The hotel location is perfect for us as we have a few minutes walk to the best restaurant in Kos town, Giameze and from there a minute or two to Dolphin square. There are also some very popular local restaurants in this area which are hidden from most tourists who only get to taste those on the main walk along the promenade. Lambi beach is about 5 mins walk with shops selling sunglasses, beach towels and everything you need on route Look forward to seeing you all next year and a big thank you from John and Jelena.