Rumstyper på Aeolos Beach Resort

Deluxerum

Deluxerum med en stor dubbelsäng, badrock och tofflor. Fruktkorg och en flaska vin vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi.Tv med satellitkanaler. Kylskåp med en vattenflaska vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum som ligger i huvudbyggnaden. Dubbelsäng och en soffa. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi.Tv med satellitkanaler. Kylskåp med en vattenflaska vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi.Tv med satellitkanaler. Kylskåp med en vattenflaska vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 21 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 peersoner.

Familjerum

Familjerum med en dubbelsäng och två bäddsoffor. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi.Tv med satellitkanaler. Kylskåp med en vattenflaska vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30 kvadratmeter
Antal personer: 4 personer.

Superiorrum i bungalow

Superiorrum i bungalow med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi.Tv med satellitkanaler. Kylskåp med en vattenflaska vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 25 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumssvit

Familjerum med två sovrum. Ett med en dubbelsäng och ett med två bäddsoffor. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi.Tv med satellitkanaler. Kylskåp med en vattenflaska vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 46 kvadratmeter
Antal personer: 4 personer.