Kundomdömen om Sentido Apollo Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


8 av 10

+
Bra pooler, grönskande område. Kändes inte fullbelagt, trots att det var det.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1308 omdömen
Utmärkt
 
532
Väldigt bra
 
473
Bra
 
200
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-05-29

av Pia H

Trevligt bemötande av all personal på hotellet

Särskild eloge till hotellets direktör som ordnade en plats till mig att vila under resedagen då jag hastigt insjuknade. Personalen i restaurangen och poolområdet var trevliga och tillmötesgående. Rummen rena och fina och lagom bra standard.

 
2018-09-25

av Annette D Marsa Alam, Egypten

Det hade nästan allt .men....

Hotellet är väldig fint och rummen moderna och fina. Hotellområdet är stort och du kan välja om du vill dela med barn och familjer eller om du föredrar en vuxen pool. All inclusiv betydde inte hela dagen 24 tim. kl 23 var man tvungen betala för vin/Öl/Drinkar det var ett minus. Restaurangen hade mycket mat att välja på men det var lite smaklöst till en början, men vi sa till och det vart bättre. Det fanns kryddor att ha på maten.. Rent och fräscht .och trevlig personal. Det var en lugn ort inget för partyfolk. utan skönt och lugnt, hotellområdet var vackert, massor av äldre olivträd med otroligt vackra stammar. och andra fina träd och växter. Fina utrustade lekplatser och fantastisk barnunderhållning på kvällen. underhållnings personalen var enormt duktiga och roliga. roliga pool lekar för alla. Poolområdena var bra , många solbäddar utan att vara trångt. Det som var negativt var flygplatsen. Alldeles förskräckligt. inte byggt för så mycket turister.. vi satt som packade sillar, folk och stackars barnfamiljer fick sitta 2-3 timmar på golvet och bli nästan trampade på. Det var ingen anpassad luftkonditionering ,

 
2018-09-22

av Spellen Stockholm, Sverige

Bra hotell men konstigt rum

Hotellområdet är jättefint och det är nära till en härlig och fin strand. Plus också för att det finns gym (ett väldigt litet dock) och minigolf på hotellområdet. Det finns också flera pooler, bland annat en ”vuxenpool” om man vill ligga och läsa sin bok i lugn och ro. Maten är helt okej, bra frukost! Rummet vi fick var lite slitet och det märkliga var att det inte fanns någon dörr till duschen. Och in till toaletten var det en dörr som hade cirka två decimeters glipa upp till taket. Vårt resesällskap hade likadan dörr till toaletten i sitt rum.

 
2018-09-16

av fredrikl127 Delsbo, Sverige

All inklusive

Bra område med flera pooler. Rummen är helt ok. Nära till havet med härlig snorkling. Väldigt klart vatten. Stenstrand. Ok utbud i baren men hotellet kunde inte få fram alkoholfri öl trots dagliga påstötningar, då en i sällskapet inte dricker alkohol. Maten! Njae! Ingen höjdare. Mycket att välja på men smaklöst och ungefär samma mat varje dag.

 
2018-09-16

av elass90 Södertälje, Sverige

Helt okej hotell

Bra hotell- trevlig personal, helt ok rum, bra poolområden men maten var inte den bästa för att vara ett all inclusive hotell. Sortimentet på lunchen var absolut bäst medan man blev väldigt besviken på middagen. Det borde varit mer grekiska rätter så som gyros, souvlaki, moussaka och typiska grekrätter. Dem hade en grekiskafton i veckan då det serverades! Men när man åker till ett annat land vill man ha deras traditionella rätter. Tråkigaste var att man var tvungen att betala för det mesta fast det var all inclusive- safetyboxen, handdukarna (men som deposition) och typ en irish coffee. Men för övrigt var allt bra!