Rumstyper på Gemini

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Klinkergolv. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Klinkergolv. Kaffe- och tefaciliteter samt ett litet kylskåp. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum med en dubbelsäng eller två separata sängar, samt extrabädd i bäddsoffa eller våningssäng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 3-4 personer varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Gemini, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.