Gemini

Hotell Gemini är ett perfekt hotell för den som söker ett bekvämt boende med bra läge i Moraitika på Korfu. Stranden ligger inom promenadavstånd och vid poolområdet finns en stor pool omgiven av solstolar och parasoller, och en grönskande trädgård som ger skugga. Köp till All Inclusive eller halvpension för en extra bekväm semester.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 3-4 personer varav 1 barn. Enkelrum för en person. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 29 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Gemini väntar ett bra läge i Moraitika, med närhet till både stranden och centrum. Hotellet består av två byggnader, och vid poolområdet finns en stor pool, samt solstolar och parasoller. I poolbaren serveras uppfriskande drycker. Handduksservice mot avgift. Stranden ligger bara ett stenkast bort och bjuder in till svalkande dopp i havet.

Hotellets restaurang bjuder på vacker havsutsikt och utsikt mot poolen, och här serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé, om du köpt till All Inclusive eller halvpension.

På Gemini erbjuds aktiviteter som gratis beach volley och boccia, minigolf, bordtennis och biljard mot avgift. För barn finns en barnklubb i hotellets regi. Gratis wifi i hotellets lobby. Tvätt- och strykfaciliteter finns mot avgift.

Hotellet ligger i området Messonghi i Moraitikas centrum, med närhet till restauranger, shoppingstråk och pubar längs strandpromenaden.

Måltider

Frukostbuffé. All Inclusive och halvpension mot tillägg.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 07:30-10:15
  • Snacks och glass i poolbaren, kl. 11:00-18:00
  • Te och kaffe i huvudbaren och poolbaren, kl. 11:00-23:00
  • Lunchbuffé, kl. 12:30-15:00
  • Afternoon tea, kaffe och kakor i poolbaren, kl. 17:00-18:00
  • Middagsbuffé, kl. 19:00-21:30
  • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10:00-23:00.