Flamingo Apts

Familjedrivna hotellet Flamingo Apts är beläget en bit utanför centrum i Moraitika. De trevliga lägenheterna och rummen erbjuder allt som behövs fören avkopplande semester, och hotellet omges av en trädgård med pool med barnsektion. Till stranden i Moraitika promenerar du på ca en kvart.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevliga ägare (minus att de inte gav oss det rum vi beställt).
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 83 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Flamingo Apts erbjuder trevliga rum och lägenheter en bit utanför Moraitikas centrum. Vid det grönskande poolområdet finns en pool med barnsektion och solstolar.

I trädgården finns en grillplats för gemensamt bruk men vill du hellre sätta dig vid dukat bord finns det också en restaurang på hotellet.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som erbjuder kostnadsfri deponering.

Centrum i Moraitika ligger ca 800 meter bort, och till närmsta strand tar det ca 15 minuter att promenera. Lokal trafik utanför hotellet kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost
  • Halvpension

Alla hotell, Moraitika

Delfinia

Här bor du precis vid stranden och har lika nära till svalkande dopp i havet som i poolen. I hotell Delfinias vackra trädgård kan du koppla av i skuggan, eller i solen. I restaurangen väntar härlig buffé och i den mysiga tavernan serveras autentiska, lokala rätter.

Nasos

Nasos är ett fint och stilrent hotell i utkanten av Moraitika på Korfu. Den långgrunda sandstranden är bara en kort promenad bort, och på hotellet väntar ett trevligt poolområde och en restaurang.

Sentido Apollo Palace

På Korfus sydöstkust, i södra delen av Moraitika, ligger det härliga och familjevänliga hotellet Sentido Apollo Palace. Hotellets grönskande trädgård rymmer både olivträd, ett kapell och det inbjudande poolområdet. Ta del av hotellets aktiviteter eller promenera den korta biten till stranden för ett skönt dopp i havet.

Alkionis

Hotellet Alkionis ligger med gångavstånd från sandstranden i Moraitika där du kan testa på någon av vattensporterna som erbjuds eller bara koppla av i solstolen. På hotellområdet finns en pool att svalka sig i och en solig veranda att inta morgonkaffet på.