Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort är ett stilrent hotell i utkanten av byn Kavos på Korfu. Från hotellet har du en kort promenad från stranden och du bor i ljusa och snyggt designade rum. Hotellet har en pool för lata semesterdagar och bokar du till halvpension kan det inte bli mer avkopplad semester än så här.


Rumstyper

Familjerum deluxe för 2-4 personer. Deluxerum Plus för 2-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Familjerum i etage för 2-4 personer. Svit för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 161 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1,1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

När du bor på Ekati Mare Boutique Resort ska känslan vara att du är hemifrån med ändå hemma fast borta. Rummen är bekvämt inredda i sköna naturliga färger. Hotellet har ett poolområde med en pool, separat barnpool, solstolar och parasoller samt extra bekväma balinesiska solsängar och en poolbar. Poolhanddukar ingår.

Hotellets restaurang Olivéa serverar frukost- och middagsbufféer samt lättare rätter från lunchtid till tidig kväll. Vegetariska och veganska rätter finns. I poolbaren serveras färska och hälsosamma juicer och smoothies. En lobbybar och en strandbar, varav lobbybaren är öppen dygnet runt.

Wifi över hela hotellet. Ca 300 meter till stranden i Kavos och ca en kilometer till Kavos centrum. Trafikerad väg måste korsas för att komma till stranden.

Måltider

Ingår

  • Frukostbuffé

Mot tillägg

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00 och middagen serveras kl. 19.00-23.00.

Alla hotell, Kavos

CavoMarina Beach

CavoMarina Beach ligger direkt vid en av de bästa stränderna i Grekland - den är bred, lång och med mjuk och härlig sand. Här ska du bo om du älskar inredning med lokal karaktär - de grekiska gudarna syns på mosaiktavlor över hela hotellet och i rummen glänser de i guld på kuddarna. Hotellet har två separata poolområden med varsin pool, ett vid stranden och ett poolområde för dubbelrummen med utgång till delad pool. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 12 år.