CavoMarina Beach

apollo mondo local

CavoMarina Beach ligger direkt vid en av de bästa stränderna i Grekland - den är bred, lång och med mjuk och härlig sand. Här ska du bo om du älskar inredning med lokal karaktär - de grekiska gudarna syns på mosaiktavlor över hela hotellet och i rummen glänser de i guld på kuddarna. Hotellet har två separata poolområden med varsin pool, ett vid stranden och ett poolområde för dubbelrummen med utgång till delad pool. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 12 år.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum med delad pool, för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukost
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 17 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

CavoMarina Beach ligger direkt vid en av de bästa stränderna i Grekland - den kilometerlånga sandstranden passar för en promenad eller några löparsteg innan frukost och härliga dagar fulla med avkoppling. Hotellet ligger nära centrum av Kavos med många tavernor, barer och butiker men det är här på hotellet du ska dofta, smaka och njuta av rätterna som kommer från grytorna i köket - där byns kokerskor använder sig av gamla och traditionella recept från det grekiska köket.

Hotellet har ett poolområde nära stranden med en pool, poolbar samt solstolar och parasoller. Solstolar och parasoller ingår även på stranden. Det finns ytterligare en pool med solstolar för de gäster som bokar ett dubbelrum med delad pool. Poolhanddukar mot deposition.

The Venus Beach Club Restaurant ligger direkt vid stranden och är öppen från tidig morgon till efter midnatt, här kan du ta en drink, äta din frukost, ta en pizza till lunch, äta en riktigt god à la carte-middag med influenser både från det grekiska och det internationella köket eller bara ta några bitar sushi. Vårdad klädsel - långbyxor för män. Bordsreservation krävs till middagen. På restaurangens takterrass kan du njuta av en massage eller ta en avkopplande skönhetsbehandling.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och trerätters middag från meny)

Frukosten serveras kl. 08.00-11.00 och middagen under kvällen.

Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Kostnadsfritt wifi 

Alla hotell, Kavos

Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort är ett stilrent hotell i utkanten av byn Kavos på Korfu. Från hotellet har du en kort promenad från stranden och du bor i ljusa och snyggt designade rum. Hotellet har en pool för lata semesterdagar och bokar du till halvpension kan det inte bli mer avkopplad semester än så här.