Scheria Island

Scheria Island är ett riktigt feel good-hotell, precis vid stranden i Dassia på populära Korfu. Här njuter du av en lugn atmosfär, där du inte behöver tänka på mer än nästa dopp. Dassias centrum ligger en kort promenad bort med en trevligt utbud av restauranger och butiker.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 42 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Scheria Island ligger precis vid stranden i Dassia och lockar med en lugn och avslappnad miljö. Solstolar och parasoller finns på gräset nere vid stranden och de är gratis att använda för alla Apollos gäster. Slår hungern eller törsten till finns en bar på hotellet som erbjuder svalkande drycker och snacks.

Frukostbuffén serveras mellan 8.30-10.30 varje dag. Runt lunchtid och en bra bit in på kvällen håller restaurangen öppet och erbjuder rätter från en à la carte-meny. Receptionen är öppen från ca kl. 8.00 till ca kl. 02.00. Gångavstånd till centrum av Dassia med ett utbud av restauranger och supermarkets. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Efter utcheckning på hemresedagen kan bagaget förvaras i frukostmatsalen. Dusch finns vid stranden och omklädningsrum och toalett i anslutning till receptionen.