Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 86 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


8 av 10

+
Rummet var bra planerat och bra garderob. Trevlig personal och rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


3 av 10

+
Inte mycket ligger lite off
-
Tråkigt bemötande samt dålig service där kökspersonalen var väldigt otrevliga

Bekräftad gäst: 2022-10-03


8 av 10

+
Rent och fräscht. Vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


2 av 10

+
Trevlig personal
-
Inga hängare i badrum, dålig städning, hård säng hårda kuddar

Bekräftad gäst: 2022-09-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


7 av 10

+
Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-27


1 av 10

+
inget
-
Felaktig marknadsföring: hotellet ligger minimum 550 m från stranden istället för det marknadsförda 300-350 m. Äcklig, smaklös, fet mat utan variation, smutsig pool med dunkande musik. Hela hotellet inklusive rum stinker avlopp resp. matos i omgångar, lukten kommer från ventilationen som är automatiskt kopplad till AC, värst är det på nätterna och tidiga morgnar.

Bekräftad gäst: 2022-09-20


3 av 10

+
Lugnt och bra läge..
-
Toaletten va under all kritik, när man duschade så blev det vatten över hela golvet då det saknades duschväggar. När man använde handfatet så bubblade det upp vatten från golvbrunnen. Poolen använde vi aldrig då den såg smutsig och grumlig ut hela tiden. Frukost skulle serveras mellan 7.30-10.30 men den va aldrig färdigutplockad förens tidigast 8.15.

Bekräftad gäst: 2022-09-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
11
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-06-16

av Chara C

Hotell Nafsika i Dassia

Super fint hotell och bra läge, det var så otroligt tyst på natten, man kunde sova med öppna dörrar. Fantastiskt god mat och personalen var super trevliga och hjälpsamma. Hotellet kan varmt rekommenderas. WiFi var bra överallt, fick fin balkong och hade mycket bra städning varje dag. Dassia stranden är fin och vatten var varmt och klart

 
2019-09-02

av Boriella2014 Helsingborg, Sverige

Trevligt familjehotell med bra AC

Bra frukost o rum sköna sängar. Både badrum kylskåp o AC fungerade utmärkt. Stor fin pool med dusch....Då vi lämnade hotellet sent på kvällen o hade utcheckning vid 12 fanns möjlighet till att få låna ett rum o duscha innan avfärd...det fanns också möjlighet till bagageförvaring.

 
2019-09-01

av soffij2019 Saranda, Albanien

Fint boende

Ett mycket fint hotell med enormt serviceminded personal. Städat, fick nya handdukar och bäddat rent varje dag. Jättegod mat. Buffé till frukost och det hade dom även till middagen om man vill äta där på kvällen kl.19.00. Fint rum och sköna sängar. Ca 10 minuters promenad till den underbara stranden. Fanns pool på hotellet men föredrar havet. Hotellet ligger i gröna och mycket lugna omgivningar. Lugnt och tyst nattetid, hörs ingen trafik alls från stora vägen. Bor gärna på detta hotell igen, både för läget och deras mycket trevliga personal som gjorde allt för att man skulle trivas.

 
2022-11-09

av Q8911JHpaulp

Lovely stay !

Stayed for a week in June, and frankly cannot believe some of the negative reviews ! Our room was on the third floor with great views and was spotless, towels changed everyday. The food was great, lots of choice, sometimes not as piping hot as we would like, but we have experienced this before with buffet style. The staff could not have been more helpfull and attentive. Being all inclusive the range of drinks and cocktails was great. We loved the garden and pool area which was quiet and relaxing, Unlike other corfu hotels we have been to there was no loud music around the pool and lounge area and NO entertainment which was just what we were looking for ! All in a all a lovely relaxing and quiet stay. p.s if your deperate for entertainment try Benidorm !

 
2022-11-09

av Go325213

Lovely!

Hubby and I stayed here for a week all inclusive in June. The lady on reception was outstanding, sharing information about the area, how to get to Corfu Town etc. All staff were friendly and hardworking. The hotel communal areas, including pool and our room was kept spotless, good work by the house keeping team. The bar staff were very attentive and their cocktail making skills superb. Now the food - what a choice at breakfast, lunch and dinner. All in all excellent value. If you want loud music and entertainment- this is not the place for you. If you want to be well looked after and a peaceful restful time - this is the place for you.