Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Kvinnan i receptionen.
-
Hotellet är inte ett vuxenhotell som de gjorde gällande, standarden levde inte upp till de 3+ som ni på Apollo skrivit. Snarare 2+

Bekräftad gäst: 2022-08-02


8 av 10

+
Luftkonditioneringen, receptionspersonalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


8 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


7 av 10

+
Bra AC, bra frukost, bra och stor pool, rent och fint, bra läge, fina nyrenoverade rum. Bra att man fick ett ”duschrum” att låna på avresedagen när man hade flyg på kvällen. Då kunde man nyttja hela dagen till att bada och sen duscha innan det var dags att flyga hem. Bra möjligheter till både skugga och sol på olika ställen. Det är nära och bra till restauranger, affärer, strand och buss från hotellet. Inga kuperade vägar eller backar för att ta sig till hotellet. Jättebra att det var åldersgräns från 16 år.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


9 av 10

+
Toppen bra ac på rummen ,Tyst och effektiv och dessutom gratis !! rent och fräscht, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-21


9 av 10

+
Bra frukost,, bra rum,, byte av handdukar varje dag
-

Bekräftad gäst: 2022-06-21


5 av 10

+
Fin inrett rum
-
Nergånget.

Bekräftad gäst: 2022-06-21


8 av 10

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


10 av 10

+
Trevlig personal, fint hotell, vackert beläget , inga mygg, fint rum med petfekt AC, som ingår i priset.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
8
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-06-16

av Chara C

Hotell Nafsika i Dassia

Super fint hotell och bra läge, det var så otroligt tyst på natten, man kunde sova med öppna dörrar. Fantastiskt god mat och personalen var super trevliga och hjälpsamma. Hotellet kan varmt rekommenderas. WiFi var bra överallt, fick fin balkong och hade mycket bra städning varje dag. Dassia stranden är fin och vatten var varmt och klart

 
2019-09-02

av Boriella2014 Helsingborg, Sverige

Trevligt familjehotell med bra AC

Bra frukost o rum sköna sängar. Både badrum kylskåp o AC fungerade utmärkt. Stor fin pool med dusch....Då vi lämnade hotellet sent på kvällen o hade utcheckning vid 12 fanns möjlighet till att få låna ett rum o duscha innan avfärd...det fanns också möjlighet till bagageförvaring.

 
2019-09-01

av soffij2019 Saranda, Albanien

Fint boende

Ett mycket fint hotell med enormt serviceminded personal. Städat, fick nya handdukar och bäddat rent varje dag. Jättegod mat. Buffé till frukost och det hade dom även till middagen om man vill äta där på kvällen kl.19.00. Fint rum och sköna sängar. Ca 10 minuters promenad till den underbara stranden. Fanns pool på hotellet men föredrar havet. Hotellet ligger i gröna och mycket lugna omgivningar. Lugnt och tyst nattetid, hörs ingen trafik alls från stora vägen. Bor gärna på detta hotell igen, både för läget och deras mycket trevliga personal som gjorde allt för att man skulle trivas.

 
2022-06-27

av juliecX1573JR Whitfield, Storbritannien

Great value hotel. Clean, comfortable, good food, great staff. Set in beautiful gardens.

An oasis of peace and tranquility. Set in beautiful gardens. Great staff very friendly and helpful. Very clean throughout. Good variety of food. Lovely pool area. 15 min walk to the beach. Easy regular bus ride into Corfu Town. A really great hotel.

 
2022-06-24

av Extraordinary790657

A little gem

My boyfriend and I stayed here for a week and when we booked the holiday with Tui there were only 15 reviews. The reviews were good so we took a chance. We loved it. The staff were amazing thank you so so much Marianna, Yulia the bar staff and restaurant staff. The hotel was so clean and recently refurbed, beautiful gardens, no fighting for sunbeds. The food was delicious with a good variety. It is a peaceful hotel but you are only 10 mins walk to the local beach and 1 mile away from Ipsos for more life. There was a singing dúo one night outside on the new terrace, they were very good. We would go back any day!!! Linda (aka Angeliki) and Wolfie (aka Spiros).