Nafsika

  • Hotell för vuxna över 15 år.
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Nafsika ligger i rofyllda, lummiga omgivningar i Dassia på Korfu. Här bor du bara ett stenkast från stranden och har samtidigt tillgång till ett stort, grönskande poolområde. Till kvällen är det trevligt att strosa in till centrum i Dassia där det finns ett härligt utbud av restauranger, barer och butiker.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 25 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Nafsika har bästa läge i Dassia! Från hotellet, som bara välkomnar gäster över 15 år, är det gångavstånd till stranden, butiker, restauranger och barer, vilket gör Nafsika perfekt för de som vill upptäcka omgivningarna.

Hotellets poolområde omfamnas av grönska och här finns en stor pool samt gratis solstolar, parasoller och handduksservice. I närheten av poolområdet finns även en bar där du kan beställa in något svalkande att dricka. Hotellets restaurang serverar frukost, lunch och middag som buffé. Frukosten är en certifierad Greek Breakfast, så låt dig väl smaka av lokala produkter och specialiteter.

Wifi finns i allmänna utrymmen (kan vara väldigt långsamt). Gratis tennis och bordtennis, samt biljard mot avgift. Utforskar du Korfu med hyrbil finns gratis parkering på hotellet.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg. Halvpension inkluderar frukostbuffé samt lunch- eller middagsbuffé.

Frukost kl. 7.00-10-30.
Lunch kl. 13.00-14.30.
Middag kl. 18.30-21.00.

Alla hotell, Dassia, Gouvia & Kontokali

Averto

Lägenhetshotellet Averto är litet och familjeägt. Hotellet ligger på promenadavstånd från Dassias centrum. Här bor du i ljusa och fräscha lägenheter. Havet och stranden hittar du strax bortom hotellet.

Elea Beach

Hotell Elea Beach ligger precis vid stranden, med gångavstånd till centrum i Dassia. Här bor du med havet som granne, och vid det stora poolområdet finns plats för både stora och små. Halvpension ingår och för en extra bekväm vistelse - köp till All Inclusive.

Kontokali Bay

Fina Kontokali Bay på Korfu erbjuder ett vackert läge precis vid stranden. Här njuter du av flera restauranger med välsmakande mat, gratis spa och gym. Poolområdet omges av lummig grönska som ger en avkopplande atmosfär. För lite extra lyx - boka ett dubbelrum med privat pool.

Dassia Beach

Hotell Dassia Beach ligger direkt vid klapperstensstranden i Dassia. Här kan du bada från hotellets egen badbrygga. À la carte-restaurangen bjuder på en härlig havsutsikt och från hotellet har du nära till centrum där du bland annat hittar trevliga restauranger och barer.