Louvre

Familjeägda Louvre ligger mitt i populära Gouvia och bjuder på en välkomnande atmosfär. Hotellet är litet och enkelt, men erbjuder bekvämligheter som pool, frukost och boende nära stranden. Med sitt centrala läge är Louvre ett perfekt hotell för den som vill vara nära Gouvias nöjen och njuta av sköna dagar på stranden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 114 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Louvre är ett enkelt men mysigt hotell i centrum i Gouvia på Korfu. Hotellet är familjeägt och den välkomnande atmosfären bidrar en extra härlig semester. Här finns en solterrass med en liten pool, gratis solstolar och parasoller, en liten trädgård och en pool/snackbar där du kan beställa något lätt att äta och dricka. En kort promenad bort ligger havet och stranden. Lokal trafik utanför hotellet.

Hotellet är en perfekt utgångspunkt för den som vill utforska Gouvia som är en av Korfus mest populära semesterorter. Centrum är precis utanför dörren och här väntar restauranger, nöjesliv, shopping och strandcaféer. Missa inte ett besök vid den stora marinan där lyxbåtarna ligger förtöjda på rad.. En bit bort kan du även utforska ruinerna av ett venetianskt skeppsvarv från 1700-talet.

Måltider

Enklare frukostbuffé.

Bra att veta

Kringliggande nöjesliv som restauranger och barer kan tidvis uppfattas som störande.