Dubbelrum

Fräscha dubbelrum placerade antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowdelen. Dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Platt-tv med satellitkanaler och en mobiltelefon med lokal information, navigation samt gratis nationella och internationella samtal från hela ön. Vid ankomst väntar en flaska vin och en flaska vatten i rummet. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. (Luftkonditioneringen styrs centralt under lågsäsong.) Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Trevliga dubbelrum placerade antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowdelen. Dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och en mobiltelefon med lokal information, navigation samt gratis nationella och internationella samtal från hela ön. Vid ankomst väntar en flaska vin och en flaska vatten i rummet. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. (Luftkonditioneringen styrs centralt under lågsäsong.) Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Trevliga familjerum, placerade antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowdelen. Familjerummen i huvudbyggnaden har en dubbelsäng och två bäddsoffor, rummen i bungalowdelen har en dubbelsäng och två separata sängar. I båda fallen separeras de två sovdelarna med skjutdörrar. Tv med satellitkanaler och en mobiltelefon med lokal information, navigation samt gratis nationella och internationella samtal från hela ön. Minibar. Vid ankomst väntar lite frukt, en flaska vin och en flaska vatten i rummet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. (Luftkonditioneringen styrs centralt under lågsäsong.) Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-36 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.