Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Pool och parkområdet
-
Urusel strand med vatten utan siktdjup oattraktivt att bada där

Bekräftad gäst: 2022-08-16


6 av 10

+
Servicen o pool med grönområden
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


10 av 10

+
Mycket var bra med hotellet...lugnet, omgivningen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-07


8 av 10

+
Trevlig personal, jättefin etagelägenhet med otrolig utsikt och lugnt läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

280 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
117
Bra
 
47
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-08-01

av jessica N Stockholm, Sverige

Ocharmigt hotell med dåligt strandbad

Rymlig lägenhet med låg standard i behov av renovering. Osköna kuddar, gamla hårda sängar utan bäddmadrass. Köksutrustningen var undermålig. Endast två kokplattor och ingen ugn. Den utlovade TVn var en liten datorskärm som stod vid köksbordet under trappen och ej gick att flytta till soffhörnan. Endast grekiska kanaler. Ingen balkong som utlovat. Mycket bullerstört från både väg, hund och stora grupper av fulla ungdomar som avlöste varandra i grannlägenheterna. Skrikande och supande unga män. Usel frukost med vattning juice, billigaste vita brödet, blaskigt kaffe osv. Personalen på hotellet skulle må bra av en charmkurs. Gladaste överraskningen fick vi på hemmaplan i form av objuden gäst läs VÄGGLÖSS (konfirmerat av anticimex). När vi informerade hotellet om detta skyllde de på flygplatsen. Wifi kostar extra men fungerar ändå uselt. Det som var positivt : Godkänd pool med bar dock sur personal. Godkänd ac i rymlig lägenhet. Många restauranger på gångavstånd, lätt att ta sig till Korfu stad med buss och även till fin strand.

 
2018-07-25

av Karfor Linköping, Sverige

Trevligt hotell i grönska

Hotellet hade egen strand där det fanns gott om utrymme mellan solstolarna. Perfekt att kunna vistas i skuggan under olivträd och palmer. Vi hade en rymlig tvårumslägenhet med uteplats. Hotellets placering var endast 10 minuter från byn där det fanns ett 50-tal restauranger och några affärer. Hotellets strandbar serverade enklare lunchrätter med mera.

 
2018-07-08

av msrandomizer Söråker, Sverige

Lite ocharmigt men funktionellt

Ett ok ställe att bo på men de sämsta kuddarna nånsin och mycket ljud från närliggande väg. Lägenheter på övervåning har ingen uteplats, lite trist. Köksutrustning fanns det, men snålt.Bra parkering och restaurang och en trevlig lädershop. Badade inte i poolen.Bra städning varje dag.

 
2022-06-30

av NerysEmily Orkney Islands, Storbritannien

Cheap and cheerful

We stayed half board. The meals were good value and the restaurant staff were very nice. The pool area was lovely and well kept, and the staff very nice too. Expensive though. The beach is not good, looks more like the side of a lake and the water was not inviting enough to swim in. The accommodation is basic and a bit tatty but clean. You get what you pay for. The only thing I would complain about is the trips that the reception staff are selling. We went on the paxos/anti paxos trip, which was very good. My mum who is 75 and has mobility issues wanted to go on the Albania trip and asked if there would be much walking as she can only manage to walk a bit. She was reassured that there wasn’t much walking and that she would be fine. She wasn’t fine. There was loads of walking and uphill too with a fast paced guide. My mum nearly collapsed. When she got back she was in a real state and burst into tears. She went to complain to reception and they told her that they didn’t realise as they had never been. Now if you are promoting an excursion and receiving commission for selling that excursion, they should know what it entails. This was my only issue with the holiday.

 
2022-05-30

av 717daniel Stockholm, Sweden

Lovely location, friendly and helpful staff.

We stayed for a week in May here at one of the apartments in "Govia Bay Corfu" and had a lovely time as a family. The apartment is exactly what you need for a short trip like we had. Featuring two bathrooms, living room and a large open terraced style balcony allowed us to eat and even play some games. All of the staff couldn't have been nicer to be honest and Madeline is just wonderful helping in any situation and like an oracle of local knowledge.