Rumstyper på MarBella Nido Suite Hotel & Villas

Juniorsvit

Snygga juniorsvit med en dubbelsäng. Sittgrupp med soffa och tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt Nespressomaskin. Minibar (påfyllning mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit deluxe med jacuzzi

På uteplatsen till juniorsviterna deluxe finns en privat jacuzzi och solstolar. I rummet finns en sittgrupp med soffa och en tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt en Nespressomaskin. Minibar (påfyllning mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass med havsutsikt och en privat jacuzzi. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med en privat pool och solsängar på uteplatsen. I rummet finns en sittgrupp med en soffa och tv med satellitkanaler. Nespressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Minibar (påfyllning mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt och en privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior med jacuzzi

Snyggt inredd juniorsvit med en uteplats, större än själva rummet (ca 36 kvadratmeter), med en privat jacuzzi och solstolar. En dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Nespressomaskin samt kaffe och tefaciliteter. Minibar (påfyllning mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt samt den privata jacuzzin. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer