Rumstyper på Marbella Corfu

Dubbelrum

Modernt dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Kylskåp som även fungerar som minibar. Påfyllning mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Hudvårdsprodukter från Apivita. Balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Modernt familjerum med sovrum med dubbelsäng. Sovrummet separeras med en skjutdörr. Möjlighet från extrabädd i form av bäddsoffa.Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Kylskåp som även fungerar som minibar. Påfyllning mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Hudvårdsprodukter från Apivita. Balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn.

Familjerum superior - sommar 20

Moderna familjerum superior med sovrum med dubbelsäng. Sovrummet separeras med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Kylskåp som även fungerar som minibar. Påfyllning mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Hudvårdsprodukter från Apivita. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit deluxe med poolaccess - sommar 20

Ljusa juniorsviter deluxe med poolaccess. Sovrum med dubbelsäng. Sovrummet separeras med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Kylskåp som även fungerar som minibar. Påfyllning mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Hudvårdsprodukter från Apivita. Markterrass med tillgång till pool. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit premium

Rymlig juniorsvit premium med dubbelsäng. Möjlighet för extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Kylskåp som även fungerar som minibar. Påfyllning mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Hudvårdsprodukter från Apivita. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 1-3 personer.
Antal personer: 30 kvadratmeter.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på MarBella Corfu, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Bekvämt superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och deponering. Kylskåp som även fungerar som minibar. Påfyllning mot avgift. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Hårtork. Hudvårdsprodukter från Apivita. Balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 30 m2
Antal personer: 2-3 personer.