Kundomdömen om Marbella Corfu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Härliga pooler nära till havet
-
Var tydligare på er hemsida om vad som ingår . Blev lite förvirrande när man inte visste allt såg dessutom ingen från apollo på plats på hela veckan . Borde vara någon där även kvällstid så hade flera andra resebolag

Bekräftad gäst: 2019-09-10


10 av 10

+
Det mesta fanns där, lugnt och vackert
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


8 av 10

+
Utmärkt service. Trevlig personal.
-
Svalare på gymmet, öppettiderna på hotellets faciliteter stämde inte med verkligheten. Hade varit trevligt med senare öppettider vid baren nere vid havet. Beskrivningen på eran hemsida borde vara ett "Familjehotell". Som vanligt så paxades det solstolar fast det enligt hotellets policy inte fick göras. Mer Grekisk mat på alla buffer.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3324 omdömen
Utmärkt
 
2130
Väldigt bra
 
874
Bra
 
232
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-07-03

Inlägg av ThomasL994 Stockholm, Sverige

Stort

Hotellet är mycket stort och har mycket stora höjdskillnader. Värt att tänka på om du reser med barn eller äldre. Stranden ligger nedanför hotellet men de har både en gångtunnel och viadukt så du behöver inte oroa dig för trafiken, bra! Stranden är egentligen ingen strand utan en konstgjord strand med bryggor. Låter konstigt men fungerar över förväntan. Vattnet är således mycket klart och fint trots sandstrand. Restaurangen därnere är för övrigt mycket bra! När vi checkade in, sent på kvällen var våra rum sålda = överbokat hotell. Detta skötte de dåligt. Vi fick en presidentsvit istället och det låter väl toppen förutom att vi då fick dela terass och att rummet ej är renoverat med allt vad det innebär. Jag ville ha uppgradering till all inclusive men fick nej av ledningen, uselt och klantigt. Öppet mål att göra gästen nöjd. Istället tyckte de att jag skulle vara nöjd för att jag fått en svit istället för de två rum som jag bokat och betalat för. De har gjort fel och sålt mina rum och jag ska vara nöjd med att få en svit istället, märkligt, trodde det var kunden som skulle bli nöjd... Fler plus: Gymmet är superfint. Mycket fina lounger att hänga i. Maten är god, bäst på Comodo och Splash. Tips. Istället för stora frukosten med köer etc så åt vi a la carte frukost på Comodo. Trist avslutning på veckan att taxin ej kom på utsatt tid och vi fick vänta 40 min på ny taxi. Stressigt och inte bra slut. Så dubbelkolla att din taxi kommer på utsatt tid ( nu tänker du otur men jag hörde att andra varit med om liknande ).

 
2020-11-14

Inlägg av olic123456

Amazing

Lovey hotel, great food and friendly staff. Very clean and lovey atmosphere. There wasn’t an amazing selection at the buffet but what was there was nice. Breakfast at the main buffet was a bit manic so most days we went to the Italian for breakfast where you get a selection of a la carte meals. The two restaurants that were open, the Greek and the Italian, were very pleasant. The only thing I would say it’s that it’s not ideal for people who don’t like stairs as the hotel is basically on a hill however elevators are available. One of the beach waitresses, Electra, worked extremely hard, running round all day collecting orders and waiting in the beach restaurant at lunch. Highly recommend as it was great.

 
2020-11-03

Inlägg av rahulb953 London, Storbritannien

Perfect for families

Lovely place, extensive grounds with in house choice of restaurants, bars and swimming pools and shops. As with many such large hotels it’s always good to find out what’s available in the terms of facilities before hand. So top tips - worth paying the extra for sea view and if you can pool or hot tub depending on weather; secondly download app and book childcare beforehand. Only slight downside, parking slot is a bit tight and not sure how it will accommodate if there were more cars!

 
2020-11-01

Inlägg av 478agnesg

Tranquil Stay

Great hotel, really big with loads of restaurants and private beach. Would recommend all inclusive option. Lovely food, great variety of dishes, both meat based and vegetarian. Staff was nice and very helpful, always greets you with a smile. Kids pool with slides was great. The only downside was probably the evening entertainment. Might be cause we visited out of season but there was not much going on in the evening. The only option for kids was kids disco. The entertainment for adults was a musical evening. With hotel being so remote, it would be great if the entertainment was better. There was a great tavern nearby with good evening entertainment which is a great alternative.

 
2020-11-01

Inlägg av oliclarke189 Hailsham, Storbritannien

Brilliant hotel

An absolutely gorgeous hotel with hard working friendly staff. The food was impeccable and it was as clean as a whistle. All meals are al a carte with the exception of the buffet where you go up and get your food served to you. The buffet restaurant selection wasn’t huge but what was there was lovely. For breakfast there were 2 options: the Italian or the buffet. The Italian was a la carte and was great and the buffet had nice but basic breakfast on offer. The room was very clean, we had paid extra for a whirlpool bath (jacuzzi) on the balcony which was lovely. Lunch at the beach restaurant was very nice offering a selection of different a la carte meals. The beach bar did a wide selection of drinks which could be ordered and sent to your sun bed. The waitress, Electra, seemed to be in 4 places at once. I have never seen such a hard working waitress ! For dinner only two restaurants, Plateo- the Greek and Comodo- the Italian, as well as the la terazza (the buffet). One of the only few faults is that the rooms are only cleaned every 3 days which we found odd. The other is that there are exceptional amounts of wasps and a fair few mosquitos and I feel like the hotel could do more to discourage wasps. I would highly recommend the hotel to anyone. It’s definitely worth a visit.