MarBella Corfu

 • För hela familjen
 • Infinitypool och barnpool med vattenrutschkanor
 • Köp till All Inclusive Ultra

På eleganta hotell MarBella Corfu semestrar hela familjen med stil. Här kan de vuxna svalka sig i infinitypoolen med utsikt över det joniska havet, medan barnen plaskar och leker vid vattenrutschkanorna i barnpoolen. Köp till All Inclusive Ultra för extra bekvämlighet med flera restauranger och barer att välja mellan. För den aktive erbjuds bland annat gratis gym, yoga och tennis.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum superior för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Juniorsvit premium för 1-3 personer. Kampanjrum för 2 personer. Juniorsvit deluxe med poolaccess för 2-4 personer. Svit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra service, generöst, lyckades sprids ut gästerna bra så det aldrig kändes fullt, fanns alltid p...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3682 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

MarBella Corfu är ett elegant hotell med stora utrymmen. Huvudpool, infinitypool med saltvatten och jacuzzi samt en barnpool med vattenpark med bland annat vattenrutschkanor. Långgrund strand som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Gratis solstolar och parasoll både vid pool och strand. Hotellet har även en konstgjord strand med soldäck. Stranden nås via en hiss.

Restaurangen La Terazza med utsikt över havet, som erbjuder både grekiska och internationella rätter i avslappade miljöer. Restaurangen ligger i huvudbyggnaden och har temakvällar två gånger i veckan. Restaurangen Comodo Italian är belägen mellan trädgården och poolen och serverar italienska rätter från en á la carte-meny. Reservation krävs. Restaurangen Platea Greek Restaurant ligger vid poolen och erbjuder traditionella grekiska rätter i en härlig grekisk atmosfär. Reservation krävs. Splash American Diner är belägen vid barnpoolen och serverar amerikanska rätter från en á la carte-meny. Reservation krävs. Lunchrestaurangen Dolphin Beach Restaurant serverar enklare rätter från en á la carte-meny. Takbaren Eleonas är belägen över poolen med en härlig utsikt över olivlundarna och serverar cocktails till tonerna av livemusik. Poolbaren Cascade erbjuder exotiska cocktails och glass. Lobbybaren Belvedere med panoramautsikt över havet. Den eleganta restaurangen La Bussola som serverar middag bestående av fisk- och skaldjursrätter (ingår inte i All Inclusive) och är belägen vid soldäcket på stranden.

Gratis gym, yoga, tennis (avgift för belysning på kvällen), minifotboll, aerobics, vattengympa, pilates, pingis och vattenrutschkanor. Lyxigt spa med gratis bastu. Skönhetsbehandlingar och massage mot avgift. Sportaktiviteter som vattensporter, trekking, hiking, biljard, kajak, klubb för löpare och boule mot avgift. Barnklubben "Meli" för barn i åldrarna 4-12 år (i hotellets regi). Öppen 14 april - 1 november. Barnklubben "Meli Chreche Club" för barn i åldrarna 4 månader - 3 år. Måste anmälas i receptionen. Vissa aktiviteter kan vara mot avgift i barnklubbarna, dessa visas då på veckoschemat. Kvällsunderhållning med livemusik, shower och traditionella grekiska danser. Reception öppen dygnet runt. 300 meter till centrum i Agios Ioannis Peristeron. Ca 3 kilometer till Moraitika där det finns mataffärer, butiker och tavernor. Ca 16 kilometer till Korfu stad.

Måltider

Halvpension ingår. All Inclusive Ultra och helpension mot tillägg.

All Inclusive

Ingår i All Inclusive Ultra:

 • Restaurang La Terraza
  Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  Veganska och glutenfria alternativ finns.
  Kontinental frukost, kl. 10.00-10.30.
  Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • Restaurang Comodo Italian Restaurant
  Frukost, kl. 8.00-10.30.
  Bordsreservation krävs.
  Lunch, kl. 12.30-16.30.
  Middag, kl. 19.00-22.00.
  Bordsreservation krävs.
 • Restaurang Platea Greek Restaurant
  Frukost, kl. 8.00-11.00.
  Bordsreservation krävs.
  Middag, kl. 19.00-22.00.
  Bordsreservation krävs.
 • Restaurang Kum Kuat Pan Asian
  Frukost, kl. 07.30-10.30.
  Veganska och glutenfria alternativ finns.
  Bordsreservation krävs.
  Middag, kl. 19.00-22.00.
  Bordsreservation krävs.
 • Celeste French Restaurant
  Middag kl. 19.00-22.00.
  Bordsreservation krävs.
 • Main Pool area
  À la carte-lunch, kl. 12.30-16.30.
 • Deck Bar & Grill
  À la carte-lunch, kl. 12.30-16.00.
  Middag, kl. 19.00-22.00.
  Bordsreservation krävs.
 • Glass under dagen i poolbarerna och i Anemelia Aqua Park Canteen.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10.00-23.30.

Stannar du på hotellet sju nätter får du äta fyra middagar på valfri à la carte-restaurang under din vistelse. Stannar du 14 nätter får du äta åtta middagar på valfri à la carte-restaurang under din vistelse.

Observera att ändringar kan förekomma.

Säsongsinformation

Till sommaren 2022 öppnar Marbella Corfu flera nya restauranger, bland annat en med asiatiskt kök, en med franskt kök och en restaurang som serverar lättare rätter och dryck i vattenlandet. Detaljerad information om restaurangerna meddelas på plats.

Alla hotell, Agios Ioannis Peristeron

MarBella Nido Suite Hotel & Villas

MarBella Nido Suite Hotel & Villas är ett elegant hotell i grönskande omgivningar som endast välkomnar gäster över 16 år. Det stilfulla poolområdet har en panoramautsikt över havet och vill du ta ett dopp i det blå ligger stranden precis nedanför. Vid de högklassiga restaurangerna serveras vällagad mat och för den aktive erbjuds gratis gym och yoga. Boka ett rum med privat pool för extra lyx.