Nereides (Korfu)

Hotellet Nereides ligger i en lugn och lantlig miljö i Agios Gordis, och här bor du direkt på stranden och den kristallklara havet. När du fått en lagom dos av sol och bad kan du på några få minuter ta dig till centrum där du hittar butiker och restauranger.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter med fyra ordinarie bäddar för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nereides är ett trevligt och omtyckt familjehotell med fina lägenheter i lugn och lantlig miljö. Hotellet, som är beläget precis vid den fina stranden, har ingen egen pool men gästerna är välkomna att använda poolen på hotell Poseideon mot att de handlar något att äta och/eller dricka i poolbaren. Gratis solstolar finns på Nereides hotellområde. Solstolar vid stranden mot avgift. Gratis wifi på hotellområdet. Lokal trafik på huvudgatan, men ingen trafik precis vid hotellet. Vid transfer stannar bussen vid huvudgatan ca 300 meter från hotellet. Bagaget transporteras ej.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Eftersom det inte finns någon reception måste gäster kontakta hotellpersonalen vid ankomsten till hotellet för att få luftkonditionering och deponering. Hotellpersonalen är alltid på plats vid ankomst och avresa.

Hotellet har ett litet bagagerum där bagaget kan förvaras innan avresa.

Tvårumslägenheterna och några av enrumslägenheterna delar terrass.