Likithos Village

  • Familjevänligt
  • Lugna omgivningar
  • Trevligt poolområde

Likithos Village på Korfu är ett trevligt lägenhetshotell med bra läge och lokal prägel. Omgivningarna är fridfulla och till sandstranden är det bara en kort promenad. På hotellet finns både en barnpool och en stor pool med barnsektion.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter i ny del för 1-3 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-5 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområde, lugnt och skön atmosfär.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 75 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Likithos Village finns ett stort poolområde med två pooler, varav en med barnsektion samt en separat barnpool. Solstolar och parasoller finns att låna. Ca 600 meter från hotellet ligger en mycket liten sandstrand och ca 2 kilometer bort ligger den fina, långgrunda Issos-stranden.

Det finns en snackbar och restaurang (öppna dagtid) samt en restaurang och bar på taket (öppna kvällstid) med utsikt över byn och havet.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Litet, kostnadsfritt gym. Bordtennis ingår. Receptionen är öppen från morgon till sen kväll.

Hotellet ligger strax utanför byn Agios Georgios centrum med restauranger, tavernor och butiker. Ca 450 meter till ett litet snabbköp, ca 1,5 kilometer till centrala Agios Georgios och ca 3 mil till Korfu stad. Musik från hotellets restaurang/bar kan ibland uppfattas som störande. Likithos Village består av en äldre del från 2001 och en nyare del från 2015.

Måltider

I vissa enrumslägenheter och tvårumslägenheter ingår frukostbuffé. I andra lägenheter ingår inga måltider.

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension

Alla hotell, Agios Georgios

Anastasia

Anastasia är ett litet mysigt lägenhetshotell som erbjuder både en- och trerumslägenheter. Hotellet ligger nära stranden i lantliga omgivningar och är helt enkelt perfekt för en avkopplande familjesemester.