Kombinationsresor i Grekland

Vill du uppleva mer av Grekland på din semester? Boka en kombinationsresa med en vecka på varje resmål. Du kan till exempel kombinera två grekiska öar, som populära Rhodos med den lilla genuina ön Symi, och utforska mer av det grekiska fastlandet. Eller passa på att upptäcka ett nytt land på semestern – Korfu och Sivota kan kombineras med resmål i Albanien.

Nu går det att boka kombinationsresor till

Lefkas + Parga
Lefkas + Sivota
Korfu + Paxos    
Kos + Kalymnos
Kos + Leros
Kos + Pserimos
Kalymnos + Pserimos
Sivota + Zagoria  (om resan sker via Ioanninas flygplats)
Santorini + Naxos
Naxos + Antiparos
Milos + Santorini
Santorini + Antiparos
Santorini + Ios
Santorini + Paros
Naxos + Paros 

Rhodos + Symi
Rhodos + Tilos
Rhodos + Rhodos
Alanya + skärgårdskryssning
Side  + skärgårdskryssning
Alanya + Side
Korfu + Saranda
Korfu + Dhermi
Skiathos + Skopelos
Skiathos + Alonissos
 

Ring oss för priser och bokning 0771-373737 
(Fler kombinationsresor kommer bli bokningsbara under våren.)

Leros, Tolvöarna

Norra Tolvöarna

Kombinera populära Kos med någon av de lugnare öarna Kalymnos, Leros och Pserimos. Samtliga fyra öar kan kombineras med varandra, med undantag för kombinationen Kalymnos & Leros samt Leros & Pserimos.

Vacker utsikt på Rhodos

Rhodos

Kombinera en vecka av det breda semesterutbudet på Rhodos, den största av Tolvöarna, med en av de små lugna och pittoreska öarna Tilos eller Symi.

 

Apella-stranden, Karpathos

Karpathos

Vill du uppleva mer av härliga Karpathos? Då kan du passa på att kombinera två av öns tre semesterorter på din resa – Karpathos stad, Lefkos och Amopi.

Zagoria

Zagoria

Nu kan du kombinera spännande aktiviteter och naturupplevelser kring bergsbyarna i Zagoria med mysiga badorter längs kusten - Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali. Läs mer om att kombinera Zagoria med sol och bad.

Nidri på Lefkas

Parga och Lefkas

Längs Greklands västkust ligger de mysiga badorterna PargaKanali och Ammoudia. Alla tre kan kombineras med den fina kustnära ön Lefkas. Parga kan även kombineras med någon av de två andra orterna.

Sidari på Korfu

Korfu

Kombinera vackra Korfu med lilla mysiga Paxos, eller passa på att upptäcka ett nytt land på semestern! Du kan nämligen kombinera Korfu med orterna Saranda eller Himara i Albanien. Saranda kan även kombineras med Sivota.